2777
2789
عنوان

مامانای دختر دار...یه لحظه بیاید شدیدا کمک نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون ازش خواسته که برای خودشم انجام بده....چطور بفهمم تاثیر روحی رو؟

بيخشيد نميتونم اينجا خيلي واضح حرف بزنم 

همون لمس كه ميگي در چه حد بوده؟ 

زير نظرش بگير به شكل غير مستقيم 

ببين ناراحت و افسردس ؟بازي ميكنه با دوستاش يا اسباب بازياش؟ 

از شما خجالت ميكشه؟زود گريش ميگيره؟عصبي و گوشه گير نشده؟

اون دختر عموش چي؟ اون تغييري كرده ؟ 

اين موضوع رو با مادرش درميون بذار

الان خیلییییی هم لجباز شده...جوابمو میده...من یه پسر دو ساله هم دارم...الانم باردارم ماه هشتم...خیلی اعصابم بهم ریخته...دارم افسرده میشم سر این قضیه....برام همسشه تربیتش مهم بوده...خیلی دختر خوبیه دخترم....ولی تازگیا کلا یه جور دیگه شده...

عزیزم من دقیقا درکت میکنم دخترمنم ۷سالشه خیلی میشینه پای سریالهای ترکیه ای من دوساله ماهواره رو جمع کردم بخاطرش اما چند ساعت در طول روز میره خونه مادرشوهرم پاب پاشون سریالهارو نگاه میکنه این سریالهای صحنه های دارن ک شاید برای من بزرگترها عادی باشن ولی شدیدا بچه رو تحت تاثیر قرار میده

الان یمدته میگ سینه هام دردمیکنه میبینم ک سفت شده خیلی جاخوردم اونقدر نگرانم ک بلوغ زودرس نگیره 

خیلی باهاش صحبت کردم ب زبون خودش ک ممکنه زودتر از دوستات سینه دربیاری توی دبستان و خودت از این قضیه ناراحت بشی و...‌

الان یمدته ک توجیهش کردم دیگ اصلا پای سریالها نمیشینه 

اما خب اخلاقش جوری شده ک نگرانیم پابرجاست.

چقد بچه داشتن سخته چقد تربیت و..سخته من مجردم ولی ی خواهر دارم ک همسن دختر شماست و امسال میره کلاس اول خیلی زود داغ میکنه و داد میزنه اصلا ب نظرم اخلاقش یجوریه نمیدونم چرا😥این طبیعیه یا نه؟

و سوگند به قلم و آنچه می نویسد ‌‌.‌.💫