2777
2789

عزیزم سالاد که وقتی نمیگیره بده فرداشب همسرت درست کنه

من یه آدمِ همیشه خوشحااااالم😍/آورده دنیا یه دونه، اون یه دونه پیش منه😌💑/ من شادی و لذت را در ساده‌ترین چیزهای زندگی پیدا می‌کنم😍❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیارها رو خرد کن برای ماست و خیار، تو ظرف دردار بزار تو یخچال، ماستشو فردا اضافه کن

سالاد هم گوجه شو قاطی نکن بقیه اشکال نداره جدا جدا خرد کن تو طرفای در دار بزار تو بخچال فردا قاطی کن سس و ابایمو و نمک هم فردا بزن 

هرگز با احمق ها بحث نکنید. آنها نخست شما را تا سطح خودشان پایین می‌کشند، سپس با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست میدهند!

سالاد فصل را مى تونى درست كنى توى رستورانها هم از قبل درست مى كنند فقط گوجه را خرد شده نمى گذارند گوجه گيلاسى مى گذارند. ماست و خيار اگر نعنا يا پونه بريزى ممكنه تلخ بشه و خيار هم آب مى اندازه .