2777
2789
عنوان

کسی میدونه 🤔🤔🤔

90 بازدید | 6 پست

سلام دوستان کسی میدونه اسم این گل من چیه؟ 

چون اسمشو نمیدونم بلد نیستم ازش چطوری مراقبت کنم ... توی نت هم زیاد گشتم نبود...

برگاش از دور شبیه بنجامینه اما نازک تر و لطیف تره، ساقش خیلی باریک و بی جونه (که فکر میکنم بخاطر روش نگهداری من باشه) رشدش هم خیلی کمه تازه چند وقت پیش سرشو چیدم یکم برگ جانبی در اورد !!!

پیشاپیش ممنون بابت وقتی که میذارید  

باردار نیستم ، واسه رسیدن به هدفمه .... کااااهش وزن ، حداقل ۱۰ کیلو عااالی عاااالی میشه.... به امید خدا که ایندفعه میتونم و مث دفه های قبل شکست نمیخورمممم 

عکسا تو گوشیم خوبه ها..نمیدونم چرا اینجا کج شدن !!!

باردار نیستم ، واسه رسیدن به هدفمه .... کااااهش وزن ، حداقل ۱۰ کیلو عااالی عاااالی میشه.... به امید خدا که ایندفعه میتونم و مث دفه های قبل شکست نمیخورمممم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لطفا اگه شباهتی هم بنظرتون میاد بگید دریغ نکنید دوستان

شبیه سینگونیوم هست🤔

این بگاش کوچیکتره ، ابلق هم هست انگار خالای نامنظم سفید داره