2777
2789
عنوان

چرا همه چی بوی بد میده

664 بازدید | 10 پست

سلام

من هفته ده بارداری هستم.به بوی همه چی حساس شدم. از بوی عطرهای خودم تا مایع دستشویی و شامپو و همه چی. حتی تحمل بوی بدن خودمم ندارم.از حموم میام بیرون حالم از بوی حوله هم بهم میخوره. شبیه بو کردن زباله س، حالت تهوع میگیرم نمیدونم چیکار کنم.گاهی با دهن نفس میکشم اما واقعا نمیشه. خواهش میکنم اگه کسی مشکل منو داشته راهنماییم کنه. ممنونم ازتون

آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است...1_ به تو چه...2_ به من چه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخته😕 واقعا اذیت میشم. حتی از بیرون میام خونه بوی خونه هم حالمو بد میکنه.بیچاره شوهرم میگه بخدا بو هیچ نمیاد اما من حس میکنم

آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است...1_ به تو چه...2_ به من چه...
خیلی سخته😕 واقعا اذیت میشم. حتی از بیرون میام خونه بوی خونه هم حالمو بد میکنه.بیچاره شوهرم میگه بخد ...

الان که هوا گرمه در و پنجره رو باز بذار. 

منم خیلی حساس شده بودم. مخصوصا به مردها.

خدایا فقط تورو دارم، کمکم کن.

من مثل تو ام، از بوى خونه خودمم متنفرم، چهارماهه خونه خودم نرفتم، خونه مامانمم طبقه اولم هستن حتى سوار آسانسور نميتونم بشم از بوى آسانسور حالم بهم ميخوره، از بوى عطر ادكلن بوى ماشين بوى لباسايى كه از تو ماشين لباسشويى در ميارن حتى بوى كولر گازى حالمو بهم ميزنه، حتى به گلوم كه دست ميزنم عق ميزنم

هيچكارى نميتونى بايد بگذرونى اين چند ماهو، ليمو ترش هميشه كنارت باشه روى ليمو رو خراش بده بو كن