2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین خیلی ناراحتم

369 بازدید | 32 پست

سلام بچه ها من چیکارکنم؟ بچه که بودم تا سن 7یا 8سالگی تو روستا بودم بعد اومدیم شهر تا 23سالگی اصفهان بودم حالا که ازدواج کردم به خاطر کار شوهرم اومدم یه شهر کوچیک که حالا اون مسئله ای نیست شرط کرده بودم که بعداز ازدواج من پامو تو روستا نمیزارم البته از روستا پیشرفته تره اما الان نزدیک یک ساله که ازدواج کردم شوهرم میگه بیا یه سال بریم اونجا پولامو نو جمع کنیم دوباره میایم شهر تازه ما داشتیم خونه میساختیم اما شوهرم پولش کم اومدگفت بیا بریم بخدا شوهرم مرد خوبیه منو مجبور نمیکنه ولی خودم تو بد جور اوضاعی افتادم شوهرم میگه یه مدت میریم پول که اومد تو دستم دوباره برمیگردیم بهش گفتم من گول نمیخورم😔از یه جام صاحبخونمون قرادادمونو تمدید نمیکنه باید تخلیه کنیم تو اون روستایی که میگم از طرف کار شوهرم بهش خونه میدن مجانی حالا من موندم چیکارکنم بهش میگم مردم برام حرف درمیارن البته به قول شوهرم حرف مردم مهم نیست ولی خب بدم میاد که بهم بگن تو که گفتی من روستا نمیام حالا چیشد 😰اصلا"نمیدونم چیکار کنم خسته شدم چرا سرنوشت با من اینجوری کرد تازه میخواستم سال دیگه نی نی بیارم ولی با این وضعیت دیگه نمیارم، خدایا چیکارکنم من نمیخوام شکوه کنم ولی خب تقدیر من انگار تو روستای لعنتیه که ازش خوشم نمیاد انگار پولداری به ما نیومده ، تورو خدا نگین روستا خوبه که فقط واسه حال و هوا عوض کنی خوبه نه دائم بمونی به شوهرم گفتم من هیچ وقت دائم تت روستا نمیمونم گول نمیخورم شما بگین چیکارکنم؟ برام دعا کنید

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم ایشالا زود حل میشه مشکلتون بر میگردین میدونم سختته ها ولی خیلی فشار نیار به همسرت الان گناه داره واقعن وضعیت الان خرابه😣

ورژن جديد.......عروس خانوم وکیلم؟!؟عروس رفته با دوس پسراش بهم بزنه !!! میاد الان !😐😂😂😂😂😂

خب شما داري ميگي شوهرت خيلي مرد خوبيه !! خب رو حرفش وايميسع ديگه داري ميگه يه سال بريم پولامونو جمع كنيم!! خب مگه چاره ي ديگه اي داري؟؟؟ مگه نميگي صابخونت گفته خونرو خالي كن!! خب بشين عقلاني باهاش طي كن كه فقط يه سال ميموني ايشالا تو اين يه سال هم پولاتونو جمع ميكنيد خدا بزرگه سال ديگه برگشتي اقدام كن واسه ني ني 

اگه اطمینان داری که بعد یک سال برمیگردین برو شوهرت راست میگه پولم بیشتر جمع مکنین تازه ۲ سالم شد اشکال نداره اما اگه فکر میکنی ممکنه اونجا موندگار بشین مقاومت کن نرو در ضمن به کسی مربوط نیست تو چیکار میکنی هر کاری بکنی برای زندگیته و به خودت مربوطه 

😍

من نمیگم روستا خوبه

ولی عزیزم وقتی اونجا خونه مجانی میدن شوهرت میتونه پس انداز کنه تا در اینده در رفاه باشین

تو رو خدا سر حرف مردم زندگیتونو زهر نکنین

دختر خوب به ایندت فکر کن بیخیال مردم همیشه حرف واسه گفتن دارن

و خدایی که بشدت کافیست... 
با اون اوضاع به نظرم برو یه مدت بمون خب حتما که گولت نمیزنه 

گولم که نمیزنه خودم همینجوری بهش میگم آخه سختمه من زندگیمو دوست دارم ولی تو روستا 😰

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩

عزیزم درسته خیلی سخته ولی مگه چاره دیگه ای به جز رفتن داری ؟ اگه راه حل دیگه ای هست خوب نرو ولی اگه نیست سعی کن برو و لذت ببر.تا شرایطتون خوب بشه و برگردی شهر .

وقتی اونجا خونه مجانی بهتون میدن خوب میدونی چقدر جلو میافتی از نظر اقتصادی. سعی کن عاقل باشی و زندگی رو برای خودت خیلی بغرنج نکنی .

همیشه به یاد داشته باش .این نیز بگذرد.

گاهی دلم هیچ نمیخواد جز گپ ریز ریز با مادرم. هی من حرف بزنم هی او چای تازه دم بریزد ...هی چای ام سرد شود هی دلم گرم... آنجا که چایت سرد میشود و دلت گرم خانه مادر است.  شادی روح پدر و مادرای آسمونی صلوات.الهم صل علی محمد و آل محمد