2777
2789

شمژه ب مرور ب کل میریزه ..مژه های خودتو تقویت کن ..با هر بار ترمیم از بین میرن

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه در مورد اکستتنشن توضیح بدی چیکار میکنه؟موندگاریش تا چه مدت؟

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️

گلم‌من موهام ۳سال اکستنش بود هیچیش نشد عالی بود 

ولی اکستنشن مژه رفتم تازه جای معروف و‌خوب ۵۰۰تومنم دادم ی ماه بعد همش افتاد!اصلاااا نرو به مژه هات آسیب میزنه هرچقدرم میگن هیچی نمیشه الکیه دیگه از جایی که من رفتم و موادی که برای من استفاده میکرد بهتر وجود نداره ولی واقعا داغون کرد مژه هامو

منم چند سری اکستنشن مژه کردم. راستش مژه هام اصلا اصلا نریخت. ولی به شدت کمرنگ و نازک شد. الان بعد از 2 سال هنوز مثل قبل نشده.

ما دختریم . مسلح به خطرناک ترین سلاح جهان : مهربانی
گلم‌من موهام ۳سال اکستنش بود هیچیش نشد عالی بود  ولی اکستنشن مژه رفتم تازه جای معروف و‌خوب ۵۰۰ ...

مو ها ت رو کجا اکستنشن کردی؟

دیگه چیزی نمونده 😊 من رویاهامو میسازم 👩‍⚖ همینطور که تا الان ساختم  .برای آرزوهاتون بجنگید تا فرصت هست