2777
2789
یعنی میتونه کاری کنه که من نفهمم ؟ من خجالت و شرمزدگی رو دیدم تو چهره اش .. یعنی دوباره میره سراغش ؟ ...

نه گلم اینستا برا اینجور مردها مثل فیلم پ ورن هست خب مسلما بده و زیانبار ولی اگر بخوان میتونن ترکش کنن 

دیگه نذار اینستا نصب کنه 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ ربطی داره اخه منو شوهرمم الان ۵-۶ساله اینستا داریم ولی ن من ن اون غیر فامیلو دوست کسی رو فالو نمیک ...

درسته از هر چیزی میشه خوب وبد استفاده کرد ولی واقعا داشتن ااینستا چه لزومی داره شرش بیشتر از خیرش هستش 

خدایا ممنونم به خاطر همه ی نعمت هایی که بهم دادی ومن قدرشونو نمیدونم 
به نظرم زیادی جوگیر شدی...جو نینی سایتم بدترت میکنه....اینستا پر از این چیزاس...همه هم مزه مزه اش می ...

نه پیشنهاد طلاق مسلما خیلی اشنباهه هم در مورد این استاتر هم موارد مشابه ...

ولی تا این حد بیخیال بودن و عادی دونستن شما هم درست نیست 

خیلی سخته . متاسفانه اگه مرد بخواد خوبم باشه اینقدر تو فضای مجازی این چیزا پر شده و تحریک پذیرن که نه فقط مردا بلکه زنا هم از راه بدر کرده . اصلا با عصبانیت چیزی درست نمیشه آروم باش ،ما زنا تا آخر عمرمون باید مراقب شوهرامون باشیم اما بنظر من گوشی رو چک نکنیم بهتره چون وقتی بعضی چیزا رو میبینیم کاری ازمون برنمیاد فقط دنیا رو سرمون خراب میشه 

درسته از هر چیزی میشه خوب وبد استفاده کرد ولی واقعا داشتن ااینستا چه لزومی داره شرش بیشتر از خیرش هس ...

😐ببخشیدا ولی واسه مایی ک ۲۰۰کیلومتر ازخونواده هامون فاصله داریمو ممکنه ۳ماهم نبینیمشون خیلی لازمه 

یه وقت اونا یه عکسو فیلم ازخودشون میزارنو ما میبینیم یه وقتم ما

برا ما شر نداشته شکر خدا 

هیچکس از عاقبت خودش خبرنداره و نمیدونه فردا ممکنه چی پیش بیاد واسش

ببخشید برام ی سوال پیش اومد.

شما گفتی شیطنت یا کنجکاوی کرده؛اگه این قضیه بر عکس بود تصور شوهرتون هم همین بودمیگفت ک شما شیطنت کردید 

یا خیانت؟

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم .
خیلی سخته . متاسفانه اگه مرد بخواد خوبم باشه اینقدر تو فضای مجازی این چیزا پر شده و تحریک پذیرن که ن ...

نه اتفاقا الان استاتر چک کرده شوهرش اینستا را حذف میکنه و جلو خیلی چیزها گرفته میشه کار خدا بوده چک کنه

نمیشه همیشه سرمون را زیر برف کنیم که...

خدایا    

ن دیگ تا اون حدم نیست.امامن کاااملا درکت میکنم گلم

خستم   مثله عمه ای که 15  تا برادرزاده داره  تصمیم گرفتم از این به بعد با مشکلاتم بیرانوند گونه رفتار کنم مثلا برم بالا سر افسردگی بگم چطططوری افسردگیی؟
ببخشید برام ی سوال پیش اومد. شما گفتی شیطنت یا کنجکاوی کرده؛اگه این قضیه بر عکس بود تصور شوهرتون هم ...

مسلما کارش زشت بوده ولی به نظر من میشه فرصت جبران داد و مسلما خودش هم متنبه میشه استاتر باید قاطعانه باهاش صحبت کنه و زشتی کارش را بهش گوشزد کنه

هيچي ببخش و فراموش كن و زندگيت و بكن.

چطوری فراموش کنم؟ 

هیوچوقت منو با کسی مقایسه نکرد الا اینکه بگه از اونا سر تر هستم

حالا بیاد از هیکل یه آشغال تعریف کنه ؟

چطوری فراموش کنم آخه؟