خانمایی که واسه اسید معده مصرف کردید میشه بگید چقد تاثیر داشته و بعد چند روز کامل اسید معده رو از بین برده؟ایا شما هم خیلی خیلی بالا بوده اسید معدتون؟ من الان چهار روزه که نتونستم دراز بکشم انقد اسید بالاس که سریع آب داغ میاد تو گلوم و میشینم حتی شب ها تا صبح نشسته میخوابم الان دو روزه این قرص رو برام نوشته مصرف کردم تغییری نکردم
منم تو بارداری خیلییییی سر این موضوع اذیت شدم هیچی نمیتونستم بخورم، همین قرصو دکتر بهم داد دوروز مصرف کردم اونم با عذاب وجدان که برای بچه ضرر نداشته باشه و بالاخره شیمیایی هست و اینا، هیچی دیگه قطع کردم، من تو بارداری یبارم از شدت سوزش و اسید معده خونریزی کرد معدم😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بعید میدونم از وضع من بدتر بوده باشی،خدا کنه منم خوب شم فعلا که اثری نذاشته،بعد یه سوال دیگه ،وقتی اینو میخوردی دیگه رانیتیدین و شربت ام جی رو نمیخوردی؟
منم تو بارداری خیلییییی سر این موضوع اذیت شدم هیچی نمیتونستم بخورم، همین قرصو دکتر بهم داد دوروز مصر ...
وای پس یکی ام پیدا شد که اسید و سوزش از من شدید تر رو تجربه کرده باشی ،دوست گلم باور کن گریه ام میاد الان چون چهار شبانه روز هست که من دراز نکشیدم استخوان لگنم درد میکنه و بی حس شده
وای پس یکی ام پیدا شد که اسید و سوزش از من شدید تر رو تجربه کرده باشی ،دوست گلم باور کن گریه ام میاد ...
بله دقیقا درک میکنمت، خیلییی سخته، من حتی عرق کاسنی هم نمیتونستم بخورم چه برسه به غذا، نه خواب شب داشتم نه ارامش روز، البته من مشکلات عدیده دیگه ای هم داشتم توی بارداریم🤕😢
دکتر به منم همین قرص رو داده، امروز بسکه معده دردم شدید بود یکی خوزدم ناشتا
من اسید معدم اقد بالاست، وقتی استفراغ میکنم گلوم آتیش میگیره، ینی اگر خطر داشت دکتر تجویز میکرد؟؟
وزن اولیه 97/400 تاریخ(1401/3/16)💫وزن دوم 95/300 تاریخ(1401/3/28)💫وزن سوم 93/350 تاریخ(1401/4/10)💫وزن چهارم 93 تاریخ (1401/4/27)💫وزن پنجم 90/700 تاریخ (1401/5/24)💫 (با افتخار به هدف اولم رسیدم 😍😍😍😍خواستن توانستن است🤗پیش به سوی هدف دوم 85 کیلو) 💫 وزن ششم 89/400 تاریخ (1401/6/11)💫وزن هفتم 88/500 تاریخ (1401/6/30)💫وزن هشتم 87/650تاربخ (1401/7/15)💫وزن نهم86/900 تاریخ (1401/7/28)💫 اراده ام ضعیف شد و آنفولانزا هم گرفتم باعث شد کل آبان ماه رو رژیم نباشم 😪 از اول آذر قوی تر از قبل شروع کردم 😍 وزن دهم 86/300 تاریخ(1401/9/6)💫(با افتخار به هدف دومم رسیدم) وزن یازدهم 85 تاریخ(1401/9/18)💫