2777
2789
عنوان

مصرف پنتوپرازول در بارداری

65571 بازدید | 27 پست

خانمایی که واسه اسید معده مصرف کردید میشه بگید چقد تاثیر داشته و بعد چند روز کامل اسید معده رو از بین برده؟ایا شما هم خیلی خیلی بالا بوده اسید معدتون؟ من الان چهار روزه که نتونستم دراز بکشم انقد اسید بالاس که سریع آب داغ میاد تو گلوم و میشینم حتی شب ها تا صبح نشسته میخوابم الان دو روزه این قرص رو برام نوشته مصرف کردم تغییری نکردم

میشه برای سلامت نی نیم یه صلوات بفرستید 

منم تو بارداری خیلییییی سر این موضوع اذیت شدم هیچی نمیتونستم بخورم، همین قرصو دکتر بهم داد دوروز مصرف کردم اونم با عذاب وجدان که برای بچه ضرر نداشته باشه و بالاخره شیمیایی هست و اینا، هیچی دیگه قطع کردم، من تو بارداری یبارم از شدت سوزش و اسید معده خونریزی کرد معدم😭

🙏🏻رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا 🙏🏻   اَلْحَمْدُاللّه رَبِّ العالَمین عَلی کُلِّ الْحال

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این قرص واسه من که خیلی عالی و خوب هست

در مواقع درد شدید یکی ناشتا و یکی عصر میخورم در روزهای معمولی مثل امروز فقط صبحها ناشتا میحورم

بعد چند روز جواب میده

تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه 😗😗😗
وضع من خیلی بدبود دوهفته مصرف کردم خوب شدم

بعید میدونم از وضع من بدتر بوده باشی،خدا کنه منم خوب شم فعلا که اثری نذاشته،بعد یه سوال دیگه ،وقتی اینو میخوردی دیگه رانیتیدین و شربت ام جی رو نمیخوردی؟ 

منم تو بارداری خیلییییی سر این موضوع اذیت شدم هیچی نمیتونستم بخورم، همین قرصو دکتر بهم داد دوروز مصر ...

وای پس یکی ام پیدا شد که اسید و سوزش از من شدید تر رو تجربه کرده باشی ،دوست گلم باور کن گریه ام میاد الان چون چهار شبانه روز هست که من دراز نکشیدم استخوان لگنم درد میکنه و بی حس شده 

این قرص واسه من که خیلی عالی و خوب هست در مواقع درد شدید یکی ناشتا و یکی عصر میخورم در روزهای معمول ...

خدا کنه واسه منم جواب بده دیگه واقعا گریه ام میاد هنوز هم سه ماه مونده تا زایمان واقعا نمیتونم دیگه 

وای پس یکی ام پیدا شد که اسید و سوزش از من شدید تر رو تجربه کرده باشی ،دوست گلم باور کن گریه ام میاد ...

بله دقیقا درک میکنمت، خیلییی سخته، من حتی عرق کاسنی هم نمیتونستم بخورم چه برسه به غذا، نه خواب شب داشتم نه ارامش روز، البته من مشکلات عدیده دیگه ای هم داشتم توی بارداریم🤕😢

🙏🏻رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا 🙏🏻   اَلْحَمْدُاللّه رَبِّ العالَمین عَلی کُلِّ الْحال
بله دقیقا درک میکنمت، خیلییی سخته، من حتی عرق کاسنی هم نمیتونستم بخورم چه برسه به غذا، نه خواب شب دا ...

منم استفراع و تهوع،پا درد و لگن درد،تنگی نفس،درد گرفتن وحشتناک جای بخیه های عمل قبلیم روی شکمم،اما از همه وحشتناک ت معده ام هست

بعید میدونم از وضع من بدتر بوده باشی،خدا کنه منم خوب شم فعلا که اثری نذاشته،بعد یه سوال دیگه ،وقتی ا ...

ن دیگه الان گاهی اوقات ک بادمجون یا اش رشته میخورم بخاطراینکه ترش نکنم رانتدین میخورم

گروه لاغری_فیت شو💙💙  وزن اولیه :۶۵/۵۰۰🔓 وزن دوم۶۳🔒وزن سوم۶۰🔒وزن هدف ۵۷🔒  تاریخ شروع ۳۱/۵/۱۴۰۱ 
سلام استارتر چکار کردی برا اسید معدت من دوروزه حتی آبم نخوردم شربت منیزیم میخورم بدتر میشم  پن ...

سلام ،هیچی باهاش کنار اومدم تا موقع به دنیا اومدن بچم ولی پنتو یکم بهترم کرد خدایی

سلام 

دکتر به منم همین قرص رو داده، امروز بسکه معده دردم شدید بود یکی خوزدم ناشتا 

من اسید معدم اقد بالاست، وقتی استفراغ میکنم گلوم آتیش میگیره، ینی اگر خطر داشت دکتر تجویز می‌کرد؟؟ 

وزن اولیه 97/400 تاریخ(1401/3/16)💫وزن دوم 95/300 تاریخ(1401/3/28)💫وزن سوم 93/350 تاریخ(1401/4/10)💫وزن چهارم 93 تاریخ (1401/4/27)💫وزن پنجم 90/700 تاریخ (1401/5/24)💫                         (با افتخار به هدف اولم رسیدم 😍😍😍😍خواستن توانستن است🤗پیش به سوی هدف دوم 85 کیلو) 💫 وزن ششم 89/400 تاریخ (1401/6/11)💫وزن هفتم 88/500 تاریخ (1401/6/30)💫وزن هشتم 87/650تاربخ (1401/7/15)💫وزن نهم86/900 تاریخ (1401/7/28)💫 اراده ام ضعیف شد و آنفولانزا هم گرفتم باعث شد کل آبان ماه رو رژیم نباشم 😪 از اول آذر قوی تر از قبل شروع کردم 😍 وزن دهم 86/300 تاریخ(1401/9/6)💫(با افتخار به هدف دومم رسیدم) وزن یازدهم 85 تاریخ(1401/9/18)💫
سلام ،هیچی باهاش کنار اومدم تا موقع به دنیا اومدن بچم ولی پنتو یکم بهترم کرد خدایی

سلام، میشه لطفا جواب سوالمو بدی چون منم همین مشکلو و دارم و خ نگرانم، آیا عارضه ای پنتوپرازول واسه بچه ت نداشت ؟ مرسی