2777
2789

سلام خانما من یک ماهو نیم پیش تو هفته ی پنجم سقط داشتم الان اگه بزارم دیر تر بچه دار شم مشکلاتی برام به وجود میاد و همسرم خیلی اسرار داره به نظرتون دو ماه سیکل بارداری که بگذره کافیه میخوام تقریبا یه ماه دیگه برم اقدام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معمولا میگن ۳ تا ۶ ماه با پزشکتون مشورت کنین

اگه رحم هنوز آماده نباشه ممکنه خدای نکرده دوباره سقط بشه!

خدای مهربونم همه مردم دنیا رو به آرزوهای قشنگشون برسون🌹 خدایا جوونه رویان کوچولو رو تو دل همه مامانای منتظر سبز کن🙏

سه ماه بعد سقط خواهرشوهرم باردار شد و سالم بود.خود من شش ماه بعد سقط اولم باردار شدم و دخترم سالم ب دنیا اومد.

آنقدر زیبا عاشق او شده ای که آدم لذت می برد از این همه خیانت....روزی هم اینگونه عاشق من بودی...  
اره خود به خود طبیعی سقط شد وای مرسی از دلداریت گلم قلبم اروم گرفت ایشالله هر حاجتی داری بر اورده بش ...

منم شهریور سقط داشتم آذر باردار شدم.سن حاملگیت کم بوده الکی وقفه ننداز.اولین سقط خیلی شایع هستش.انشالله زودی مامان بشی

خدا کنه همه منتظرا بزودی باردار بشن.خدا کنه همه دخترای مجرد زودی ازدواج کنند دعا هر روز من♥️