2777
2789
عنوان

درس یا ازدواج

14831 بازدید | 54 پست

درس خوندنا دوست دارم امسالم کنکور دارم اما به خاطر شرایط خانواده نمیتونم برا کنکور درس بخونم  

از طرفی هم خواستگار زیاد دارم نمیدونم چکار کنم 

به نظرتون ازدواج کنم میتونم به تحصیلم ادامه بدم   

صدرصد ازدواج من خودم پشیمونم برا درس خواستگار رد کردم الان نه شوهر دارم نه درس درستو حسابی نه کارسنمم روز به روز داره بالا میره

براسلامتی همه ی ادم ها یک صلوات میفرستین؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج خوب به درس اولویت داره و اگه درست انتخاب کنی تو درست هم موفق تری

اما اطمینانی نیست بعد از درس خوندن حتما ازدواج خوبی کنی!

خدای مهربونم همه مردم دنیا رو به آرزوهای قشنگشون برسون🌹 خدایا جوونه رویان کوچولو رو تو دل همه مامانای منتظر سبز کن🙏

شرایط خانواده چیه؟

احتمال زیاد بهتر از شرایط خونه شوهره.

چون اگه بخوای ازدواجم کنی یک سال آینده وقت درس خوندن نداری. به مراسم و برو و بیا می گذره.

بشین درست رو بخون. خواستگارا روی دختر دانشجو حساب بهتری باز می کنن. وقتی دانشجو باشی شوهرت از قبل هدفت رو برای آینده می دونه. ولی وقتی در آرزوی دانشگاه بری خونه شوهر ایشونم احتمالا فکر می کنه اصلا جدی نیستی.

من بااینکه ازدواج دوست داشتم بکنم و الانم میگم اگه زودتر میکردم خیلی بهتر بود اما چون میخاستم برم سرکار باید مدرک دانشگاهی ای داشته باشم .

شما اگه شوهر ایندتون از اقازادهاند ک نیاز به کار و پول شما نیت و میتونید توی خونه بمونید بهتره بمونید

و اینکه هر کی میتونه طبق شرایط خودش و خانوادش تصمیمی بگیره

خدایا برام حفظ کن نی نی امو،خانوما در حق هم دعا کنیم

ازدواج خوب اگر باشه ارزش داره نه اینکه شوهرکنی تبدیل بشی به زن خانه داری که فقط از صبحوتا شب باید بشوره بروفه تحصیل بعد ازدواج بازم بستگی داره به شوهرت اگر تحصیل کرده باشه مطمینا اجازه میده ولی اگر احصیل کرده نباشه کم پیش میاد موافقت کنن