2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مکمل امگا3 برای بچه ها به خصوص برای یادگیری و رفتارهای شناختی خیلی موثره و لازمه، اما اغلب امگا 3 های بازار  یا پس طعم ماهی دارند یا بزرگ هستند و خوردنش برای بچه ها حتی بزرگترها سخته. بدون جیوه بودن امگا هم خیلی ضروریه، مخصوصا برای مادر باردار و شیرده. اگه مکملی با این مشخصات پیدا کردید به منم معرفی کنید.  

مکمل امگا3 برای بچه ها به خصوص برای یادگیری و رفتارهای شناختی خیلی موثره و لازمه، اما اغلب امگا 3 ها ...

امگا 3 شرکت کارن خیلی خوبه اندازه اش کوچیکه پس طعم هم اصلا نداره اسانس پرتقالی داره قیمتش هم خوبه 60 تاش 34500 تومان

امگا 3 شرکت کارن خیلی خوبه اندازه اش کوچیکه پس طعم هم اصلا نداره اسانس پرتقالی داره قیمتش هم خوبه 60 ...

اااا. چه خوب. همین که بوی ماهی نمیده خیلی خوبه . چقدر قیمتش خوبه . حتما می گیرم. 

یک شربت روغن ماهی و امگا 3 هست به نام شربت آکوامارین ترکیبی از روغن ماهی، روغن کبد ماهی و امگا3 هستش که می‌تونه برای بچه ها خیلی عالی باشه.

ساخت شرکت ویتابیوتیکس انگلستان هست که تقریبا بهترین مارک موجود هست.

هم در دوران بارداری میتونید مصرف کنید که هوش بچه زیاد بشه و هم به خود بچه میتونید بدید.

برید توی سایت درمانگیاه خواصشو بخونید ضمنا برایخرید شربت روغن ماهی هم میتونید از لینک زیر اقدام کنید.

https://darmangiah.com/product/روغن-ماهی-برای-کودکان-پوست-آکوامارین-ا/

این تاپیک‌تبلیغه باور نکنید

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  

سلام محصولات فوراور عالیه واقعا من چندین ساله استفاده میکنم فقط یکبار متاسفانه به خاطر قیمت کمتر از سایت خریدم و مشکل داشت مکمل و تو حمل و نقل اسیب دیده بود رنگ و طعمش با مکمل های قبلی فرق داشت و حتما باید از نمایندگی معتبر خرید کرد  اینجا با بهاره جون اشنا شدم هم قیمت های منصفانه دارن و هم واقعا تاریخ و کیفیت محصولاتشون عالیه پیج اینستگرام شون جز پر فروش، ترین و معتبر ترین پیج های فوراور هست  و برای خریدهای بالا هم با تخفیف ۳۰درصد ایدی کمپانی، ثبت میکنند

foreverlivingesfahan7  

۰۹۰۱۰۱۸۳۰۲۵