2777
2789
عنوان

گویا دیوانه شدم

530 بازدید | 44 پست

همشو ۱جا میگم

یه دختری ب شوهرم گیر داده . داستانشو تو تاپیکی در کاربری الکی مسدود شده ی قبلیم گفته بودم.

شوهرمم بیچاره هی میگه ولم کن من زن دارم  و...

من پیاماشو دیدم .۱سال تمام مرتب پیگیر شوهرمه. منم پیام دادم بهش . زنگ زدم ج نداد. تهدیدش کردم ب شکایت و... پررووووو یه مشت فحش برا من فرستاد وبلاک کرد😒

حتی شوهرم گفت خانومم بارداره اگه بفهمه و ناراحت بشه میام خونوادتو پیدا میکنم میدم سرتو ببرن.

باز پیام میده تورو خدا حالا ک نمیخای بامن باشی عکس پروفایل جدید بزار دلم تنگ میشه واست. استاتوسای عاشقانه با اسم شوهرم و...

خلاصه ک همسر بیچاره ی منم از وقتی میاد خونه گوشیاش ولو رو زمین و اصلا بیرون نمیره . گوشی دستش نیست و...کلا خیلی خوبه

اما من دیوونه شدم . ب روی خودم نمیارم ولی شبا خاب میبینم . همش تو فکرم . ارامشم از بین رفته بخاطر فکر و خیال

تو یکسال گذشته اینطور نبودم و برام مهم نبود

دو سه ماهه مغزم از کار افتاده بخاطر این گیس بریده

بخاطر بارداریه?من مرض دارم? چکار باید بکنم. شما بودین چ میکردید?

حرفی ندارم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب خطشو عوض کنه و اینستا رو هم نره کلا. و اینکه راحت میشه شکایت کنید

اینستا نداره اصلا 

دختره گدیا یه مقدار مورد اخلاقی داره

شوهرمم از ابروش میترسه.میگه اگه بیاد محل کارم چی

میگه از صد نفر ۹۰ تا منو قبول دارن . بلاخره ۱۰تاش میگن حتمن کاری باهاش کردی بهت گیر داده

خیلی ارومه کلا

حرفی ندارم...