از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام:بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.
ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من میاندازی، همچون گرههای قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییدهتر شود، مجسمه زیباتر میشود.
مي مي ناز بودن اسمش مث من ميمي بوده دست راستش رو سر من
چرا آرزوی تلخ میکنی ؟ برای چیزای خوب میگن دست راستش رو سر من هرچقدرم گرفتاری داری هیچوقت ارزوی مرگ نکن
از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام:بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.
فکر کنم 93 اینا بود درست یادم نیست بنده خدا میگفت جاری اش با سحر اینجورش کرده الله اعلم
چرا آرزوی تلخ میکنی ؟ برای چیزای خوب میگن دست راستش رو سر من هرچقدرم گرفتاری داری هیچوقت ارزوی مرگ ن ...
اعصبانيم
تمومي نداره
ديگه مغزم هنگه فقط با رفتن همه چي تموم شه كشش ندارم
ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من میاندازی، همچون گرههای قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییدهتر شود، مجسمه زیباتر میشود.