2777
2789

سلام دوستای عزیز

برادر شوهرم رفته خواستگاره و ما اصلا خبر نداشتیم شوهرم هم ناراحت شد گله کرد که چرا به ما نگفتید و ما ندونستیم مادرشم هم صداش بالا برد گفت میدونم کار زنته این حرفا حق نداره بیاد تو این خونه تورو خدا بگید چیکار کنم بهم توهین کرده

ول كن بابا نگفته كه نگفته 

جهنم ،برات مهم نباشه 

برو تو مراسماش برقص كونتم بكن ب مادرشوهرت 😂با جاريتم خوب شو مادرشوهررو بسوزووووون 

از رحمت خدا غافل نميشم چون معجزشو به چشم ديدم ❤️🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط رفت وامدتوکم کن همین.من برادرشوهرم که رفته بودخواستگاری همه ی فامیلشون میدونستن.من وشوهرم که پسربزرگه هستش یک شب قبل عقدفهمیدیم ماهم نرفتیم عقدشون.چندروزدیگه هم عروسیشه بازم همینکاروکردن هنوزبه مانگفتن تاریخشو.منم گفتم عمرأبرم

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
فقط رفت وامدتوکم کن همین.من برادرشوهرم که رفته بودخواستگاری همه ی فامیلشون میدونستن.من وشوهرم که پسر ...

اره نظر خودمم همینه گیج شدم من همیشه باهاشون خوب بودم

اره نظر خودمم همینه گیج شدم من همیشه باهاشون خوب بودم

منم همیشه خیروصلاحشونوخواستم امااوناهیچوقت منوبه رسمیت نشناختن منم محلِ سگ بهشون نمیدم حتی جلوم پر پرهم بزنن کاری بهشون ندارم.ارزوهام توی قلبم باوجوداین خانواده دفن شدن فقط

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
فقط رفت وامدتوکم کن همین.من برادرشوهرم که رفته بودخواستگاری همه ی فامیلشون میدونستن.من وشوهرم که پسر ...

خوبه دلت مياد عروسي برادرشوهرت نري؟🤔

از رحمت خدا غافل نميشم چون معجزشو به چشم ديدم ❤️🙏🏻
  همش گریه شده کارم

اشتباه میکنی گریه معنی نداره.من دوسال شب وروز کارم گریه بود.روانپزشک نامه دادبستریم کنن تازمانیکه خوب بشم.شوهرم خوب بودکه دوباره خوب شدم.اون نبودمن الان تیمارستان بودم.الان فقط یه چیزازاون همه گریه وافسردگی واعصاب واسم مونده.اونم یه چشمی که بخاطرضجه زدن داره کورمیشه و یه قلب که بخاطراونا معلوم نیس تاکی بایدبهش داروبرسه.خودتو فدانکن

خوبه دلت مياد عروسي برادرشوهرت نري؟🤔

میدونی چرادلم میاد؟چون چندسال زجرم دادن توی شهری که هیچکسو جزاونانداشتم.

چون اوناباعث شدن من الان توی خونم یک عکس ازازدواجم یاحتی یک خاطره نداشته باشم.دلم خیلی گرفته ازهمشون

منم امشب بخاطر طرفداری شوهرم از ننش .گریه کردم

مامانم بخاطر سختی های من بیماری قلبی گرفته قسم خوردم اگه طوریش بشه تمام خاندانشونو به آتیش بکشم.زجرم دادن.هیچکس توی شرایطم نبوده.1روزبعد عروسی که بدون جشن وماه عسل وهمه چیزبودرفتن بدون اینکه شوهرم بفهمه واسش خواسنگاری فقط به من گفتن میریم خواستگاری واسه پسرمون ماتورونمیخوایم