احساس می کنم اینجا هر چی بدویم به هیجا نمی رسیم کشورهای دیگه نگاه می کنم تازه بهضیا تو سن 30به بالا شروع می کنن رشته شغلی و تحصلیشونو عوض می کنن از نو می خونن ولی واسه ما اگه اولین بار درست انتخاب نکنیم باختیم انگار مثل گیم تایم مون تمام میشه .تازه اکثرا چون قشر متوسطیم از رو اجبار و امکانات کم رشته خوبی دانشگاه قبول نمی شیم رشته های بیخود ووبه درد نخور و تهش هیچس
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره واقعا😐 الان به این نتیجه رسیدی؟ ایران یه کشور عقب افتادس فقط حرف میزنه.. وگرنه یک قرن پیش که ما ایرانیا با هشت تا بچه تو یه اتاق زندگی میکردیم، تو اروپا هر بچه ای تو اتاق جداگانه پیانو میزد😐
اینجا ایرانه گلم...منتها فک کنم غلط املاییه اصلش شاید ویرانه..باشه...تا وقتی سکوت کنیم و دم نزنیم همینه ک هست..بی عرضه ایم..خودمونو باهرچیزی وقف میدیم..خب نخریم..یکم مقاومت کنیم..این وضع تا کی؟..
دیوونه دلم،پای عشق تو میمونه دلم،حالا که تو شدی مهمون دلم، دیوونه دلم،قدر عشق تو میدونه دلم،حالا که با منی آرومه دلم،به عشقت دل سپردم چه عشق بینظیری،تویی هوای آدم که از یادم نمیری،بهت دلبستم آسون به اون چشمای زیبا،تو زیبایی که دنیا شده غرق تماشا،برام جون و تنی عمری نفس میدی به قلبم،تویی عشقم گلم جونو دلم آرومه قلبم،مثه ماهی و همراهی هر راهی که میرم،تویی جونم نمیتونم بمونم بی تو یک دم
واقعااااا؟؟؟ چطور اخه؟؟ مثلا پزشکی ۷ ساله تخصص بستگی داره مثلا ۴ اونوقت موقع پیری می رسن که بهم ...
اخه چرا پیری شما مگه چند سالت ؟؟من الان 30سالمه اون وقت که 20سالم بود فک می کردم 30خیلی زیاده ولی الان واقعا از نظر جسمی و توانایی با 20سال فرقی ندارم فقط عاقل ترم مطمعا 40 ام زیاد نیست .مارو پیری و حرفهای بیخود دیگه متوقف می کنه