2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

من‌همه رو امتحان کردم. خوب نیست. بهتره بری دکتر. من موهام خیلیییی میریخت کچل شده بودم. دکتر رفتم خیلیی بهتر شد. انواع روغن ها رو مالیدم به این موهای بدبخت. بعدش به این نتیجه رسیدم بهتره خودمو عذاب ندم برم دکتر.

بعد حمام دو قطرش رو میریزم کف دستم پخش به ساقه و پایین موهام میزنم بعد میزارم خودش خشک شه موهام

نرم میشه وز هم نمیشه 

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

برو دارو خانه قطره یا فوم ماینوکسیدل بگیر بزن  فومش عالیه

ولی نباید قطع کنی همیشه باید بزنیرو موهات

قرص هیرویت هم عالیه. بگیر. با هم بخور ریزشت میافته یا کم میشه

دوست عزیز لطفا لایک نکن ممنون
برو دارو خانه قطره یا فوم ماینوکسیدل بگیر بزن  فومش عالیه ولی نباید قطع کنی همیشه باید بزنیرو ...

ماینوکسیدیل یه سری دکتر بهم داد ۵ درصد. فقط موهام سفید شد. اثر نداشت

هیرویت واقعا خوبه؟

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
من‌همه رو امتحان کردم. خوب نیست. بهتره بری دکتر. من موهام خیلیییی میریخت کچل شده بودم. دکتر رفتم خیل ...

کدوم دکتر رفتی؟ الان موهات چطوره؟

بخدا اعتماد بنفسم کاملا از بین رفته

الان موهای من از یه دختر بچه کمتره😔😔😔

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
کدوم دکتر رفتی؟ الان موهات چطوره؟ بخدا اعتماد بنفسم کاملا از بین رفته الان موهای من از یه دختر بچه ...

راستشو بخای اسم دکتره یادم نیست. دو سال پیش رفتم. میدکنی من کل پیشونیمو لیزر کرده بودم کل موهام سوخته بود. بعدش هم کچلی گرفتم. همه میگفتن موهات کو😓ولی دکتر رفتم بهم چند تا قرص داد و شامپو و یه سری مواد دستساز که میمالیدم به موهام.

راستشو بخای اسم دکتره یادم نیست. دو سال پیش رفتم. میدکنی من کل پیشونیمو لیزر کرده بودم کل موهام سوخت ...

الان برم پیداش میکنم آدرسشو یادمه ولی اسم دکتره اصلا یادم نیست. از بچه ها بپرس دکتر پوست و موی خوب سراغ داشتن بهت معرفی کنن وگرنه با این روغنا مو در نمیاد. البته برای من وسعت کچلیم خیلی زیاد شده بود. شاید برای کم پشت بودن این روغنا جواب بدن ولی برای کچلی اصلا جواب نمیدن تازه بدتر هم میکنن