2777
2789
عنوان

خانمای قمی لطفا

120 بازدید | 7 پست

سلام

شما مغازه یا جای خاصی رو میشناسید که مختص لباس های بارداری و شیردهی و ... باشن؟ چون تو بعضی شهرا هست که یه مغازه بزرگ فقط انواع و اقسام این لباس هاست

خداوندا عاجزم از شکر نعمت هایت...الحمدلله رب العالمین... 😘😍

لباسای بارداری زبادی گشادن ،لباسای معمولی سایز بزرگ بگیر خوشگل ترن

گفتم دوستت دارم گفتی دلیلت چیست؟گفتم به حکم عقل دوستت دارم عقل نهیبم زد مگر عشق از تو جز خاکستری گذاشته که من را امضای ان مینامی ،خندیدی گفتم نخند به حکم احساس دوستت دارم ،حس  نگاهی سخره امیز بر جانم انداخت که تو من زیر پای غرور هر کس و نا کسی له کردی انوقت دلیل بر مدعایت شدم ؟چشمانم اشکبار شد و تو پیروزمندانه من را نظاره کردی دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست چیزی ندارم تا خود را به تو ثابت کنم روزگاری سینه ای داشتم پر از شور اما حال خاکستریت که که بوی سوختنش شهره ی عالمیانم کرده،قلبی داشتم پر از نبض جوانی اما امروز انقدر ترک خورده که که حتی نمیتوان التیامش داد  ، دست هایی داشتم ،اصلا خودت بیا بیا دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست ، نازنینم من تو را بی هیچ دلیل و حجت و برهانی   دوست دارم میشود بی دلیل دوستت داشت ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظور از امضات چیه میشه بگی،ببخشید کنجکاوم

با منی عزیزم؟

گفتم دوستت دارم گفتی دلیلت چیست؟گفتم به حکم عقل دوستت دارم عقل نهیبم زد مگر عشق از تو جز خاکستری گذاشته که من را امضای ان مینامی ،خندیدی گفتم نخند به حکم احساس دوستت دارم ،حس  نگاهی سخره امیز بر جانم انداخت که تو من زیر پای غرور هر کس و نا کسی له کردی انوقت دلیل بر مدعایت شدم ؟چشمانم اشکبار شد و تو پیروزمندانه من را نظاره کردی دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست چیزی ندارم تا خود را به تو ثابت کنم روزگاری سینه ای داشتم پر از شور اما حال خاکستریت که که بوی سوختنش شهره ی عالمیانم کرده،قلبی داشتم پر از نبض جوانی اما امروز انقدر ترک خورده که که حتی نمیتوان التیامش داد  ، دست هایی داشتم ،اصلا خودت بیا بیا دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست ، نازنینم من تو را بی هیچ دلیل و حجت و برهانی   دوست دارم میشود بی دلیل دوستت داشت ؟
لباسای بارداری زبادی گشادن ،لباسای معمولی سایز بزرگ بگیر خوشگل ترن

الان که دیگه بیشتر دنبال لباسای قشنگی ام که برای شیردهی مناسب باشه. بارداری تموم داره میشه دیگه ان شالله

الان که دیگه بیشتر دنبال لباسای قشنگی ام که برای شیردهی مناسب باشه. بارداری تموم داره میشه دیگه ان ش ...

استارتر باشما بودم،میشه بگی قضیه چیه،امضات😢

دوستت دارم هایت را بگو تو اگر نیاز به گفتن نداری من سخت محتاج شنیدنم
الان که دیگه بیشتر دنبال لباسای قشنگی ام که برای شیردهی مناسب باشه. بارداری تموم داره میشه دیگه ان ش ...

به سلامتی 

استارتر باشما بودم،میشه بگی قضیه چیه،امضات😢

هیچی

بارداری قبلی م به سرانجام نرسید و سقط شد.من خیلی ناشکری کردم و جلز و ولز کردم متاسفانه😢😭

ولی خدا زود دوباره بهم بچه داد. این دفعه وقتی باردار شدم  این امضا رو گذاشتم