2777
2789

تو بارداری افسردگی شدید داشتم حتی تو 8 ماه هنوز داشتم به سقط فکر میکردم ،با اینکه خودم پرستارم،رفتم دکتر گفت خودت میدونی دارو نخوری بهتره،به زور تحمل کردم و تو 37 هفته بچم بدنیا اومد،حالا هم اینطوری،شوهرم هی گفت اسم بچه دوستم هیراد نمیشه بزاریم،حالا اون دوستش اصلا باهاش ارتباط نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وکیل نمی خواد که عوض می کنن

عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤       ‌‌ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏                      امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤                                  برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم "                               شاد و سلامت باشید 🌹

...

عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤       ‌‌ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏                      امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤                                  برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم "                               شاد و سلامت باشید 🌹

برو  خودت پرس و جو کن فکر نمی کنم درد سر داشته باشه

بدبختی اینه که باید بریم دادگاه و هر کس یه چیز میگه،بعضی مشاورا میگن عوض نمیکنن،بعضیا میگن میشه،همسر ...

دادگاه نمیخواد برو ثبت احوال درخواست بده برای تغییر نام

❤ما شاء الله لاحول ولا قوه الا باالله العلی عظیم💜💙💛
کسی راهی نمی دونه کمکم کنه؟وضعیتم خیلی بده ،شوهرم همکاری نمی کنه،بجای اینکه از این روزا لذت ببرم فقط دارم  غصه می خورم،اسم اون یکی پسرم رهام،خیلی اسمش و دوست دارم

چه سلیقه ای 

هیراد اسم قشنگی نیست به نظرم

به رهام هم نمیاد 

وای خدای من واقعا خودت متوجه نمیشی رادین بهتره؟

به نطرم به یک مشاوره مراجعه کن هنوزم افسردگی داری که گریه میکنی !!!!!مطمینم !!!!مطمینم چند سال دیگه که وضع روحیت بهتر شد میفهمی رادین بهتر بود 

دوست عزیز من خدا الهی هر چی که میخوای بهت بده واسه منم دعا کن ☺️😍
چه سلیقه ای  هیراد اسم قشنگی نیست به نظرم به رهام هم نمیاد  وای خدای من واقعا خودت ...

خودمم بعضی وقتا فکر میکنم شاید هنوز افسردگی دارم که گیر دادم به اسم بچه بیچاره،چون قبلا اسم رادین و دوست داشتم