2777
2789
عنوان

لكه بيني...لطفا بيايد

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 28 پست

برای احتیاط استراحت کن 

بله تا چهل روز بعد اولین روز پریودی احتمال لکه لانه گزینی هست 

حتما دکتر برید

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه قهوه اي هست ترسحات ميترسم پري باشه نكنه باردار نبودم😭😭😭

قهوهای بودن خطرناک نیست و نانه سقط نیست خونی از قبل مونده بوده احتمال زیاد واسه لانه گزینیه عزیزم استرس نداشته باش عدد بتات هم خوبه 

برای سلامتی نی نی صلوات بفرستید 😍😍😍
نه قهوه اي هست ترسحات ميترسم پري باشه نكنه باردار نبودم😭😭😭

نه بابا بتا بالای ۲۰ یعنی حامله ای، سریع برو بیمارستان اورژانسی سونو میکنن، یا شیاف پروژسترون بخر امشبو بزار فردا برو دکتر

رَبَّنــٰا وَلَا تُحَمِّلْــنَا مَا لَا طَـاقَةَ لَنَـا بِهِ✨🕋🤲🏻

شیاف حتما بگیر خوده دکترا هم همون هفته اول میدن نیازی ب دیدن جنین نیس

من خودمم بعد آزمایش ترشح قهو ای داشتم با شیاف و استراحت مطلق دو روزی رفت 

با کسی ک نوشابه نارنجی رو بیشتر از مشگی دوس داره 😏نمیتونم ب تفاهم برسم 😐
نه بابا بتا بالای ۲۰ یعنی حامله ای، سریع برو بیمارستان اورژانسی سونو میکنن، یا شیاف پروژسترون بخر ام ...

الان رفتم اون شياف ك يكي از خانمها گفت رو بهم نداد گفت نسخه دكتر

الان دكترم ك نيست

بدون نسخه شياف پروژسترون ميدن؟

عزیزم تا سونو انجام ندادی و ساک ندیدی شیاف نزار خدایی نکرده اگه جنین سر جای خودش نباشه تو دردسر میفت ...

يعني بدون سونو شياف بده؟چيكا كنم الان تا فردا ب دكتر دسترسي ندارم

عزیزم تا سونو انجام ندادی و ساک ندیدی شیاف نزار خدایی نکرده اگه جنین سر جای خودش نباشه تو دردسر میفت ...

نه بابا من خارج رحم باردار بودم ۱۰روز شیاف پروژسترون استفاده کردم سونو هم نداده بودم بفهمم خارج از رحمه، همین شیاف باعث شد تا بستری شدم بدون دارو خودش دفع بشه

الان رفتم اون شياف ك يكي از خانمها گفت رو بهم نداد گفت نسخه دكتر الان دكترم ك نيست بدون نسخه شياف ...

باید بری بیمارستان، اصلا بی خیال نباش

تا بری سونو انجام میدن یا بهت دارو میدن