2777
2789
عنوان

اعصابم خیلی ریخته به هم

1630 بازدید | 132 پست

شوهرم از اینکه نمیتونه رابطه زناشویی داشته باشه خیلی آه و ناله میکنه منم تا دو هفته دیگه بچمو به دنیا میارم اون فقط یه ماهه که نداره با این حال اینقدر آه و ناله میکنه که نگو میگه اجازه بده برم با یکی که خودم و...قول میدم ادامه دار نباشه،الانم خیلی رفتاراش مشکوک میزنه من اینقدر میشناسمش که متوجه خیلی چیزا بشم،تو رو خدا من باید چکار کنم،بخدا صبح تا شب از درد می نالم این حق نیست واسه اینم در عذاب باشم.میترسمم ازش بپرسم چرا رفتارات این شده چون میزنه زیرشو دادو بیداد که وقتی نمیکنم اگه تهمت بزنی میکنم بخدا ولی تهمت نیست بخدا😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجب شوهر ببخشيد احمقى كه واسه ارضا جنسى بره با يكى ديگه خوب خودارصايى كنخ

چرا خود ارضایی..خو زنش براش انجام بده..فقط دخول نیس ک

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

اون چه مردیه یه ماه نمیتونه تحمل کنه حتی به حرف و تو دعواهم نگو برو با یکی دیگه میره بعد میگه خودت گفتی مردا خیلی پررو هستن.نمیدونم چطور راهنماییت کنم عزیزم 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔