2777
2789

هر جا میرم اسم مرد وقیح هست بعد همه میگن چی گذاشته و چی نذاشته..میدونم نشرش شاید اصلا خوب  نباشه ..ولی خب خیلیا دیدن منم در حد زیادی کنجکاوم😑

خودش تشریف کثیفشو میاره لینک میذاره تو تاپیکا میره

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لینکشو فقط خودش میزاره بعدشم نی نی یار میپوکونه فقط تعداد کمی میبینن😂😂😂

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

من چند وقت پيش ديدم يكي از بچه ها لينكشو گذاشته بود😖

خدا جونم هزار مرتبه بخاطر پسر كوچولوم شكر پسرم مامان عااااشقته🙏🏻خودت حافظ و نگهدارش باش🙏🏻دامن همه منتظرارو سبز کن🌹خاله ها برای سلامتی پسرم میشه یه صلوات بفرستید🌹
این مرد وقیح کیه؟اسم کاربریش مرده وقیحه؟یا خانوما واسش این اسم و گذاشتن... حالا این همه آدم آلبوم و ...

همیشه ک نمیبینیم گاهی میاد تو یه تایپکی لینک میزاره و میره فوری بعدشم درجا نی نی یار لینکو حذف میکنه ....ک انتشار پیدا نکنه...الانم باز معلوم نیس چ لینکی درست کنه

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)