2777
2789
عنوان

کیا گواتر دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 5039 بازدید | 30 پست
منم دارم و هر سال یبار نمونه میگیریم از توده تا یه وقت بدخیم نشه چند سانته؟

25 سالمه

پیرمرد موبایلش رو برد تعمیر کنه....بعد از مدتی تعمیرکار گفت:موبایلت سالمه پدر جان چیزیش نیست.....پیرمرد با صدای غمگین گفت: پس چرا بچه هام بهم زنگ نمیزنن....      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همینطوری که نمیشه فهمید گواتره عزیز من میری متخصص غدد برات نمونه میگیره میبری پاتولوژی جوابش بیاد ...

میخوام برم پیش دکتر داخلی اشکال نداره؟

پیرمرد موبایلش رو برد تعمیر کنه....بعد از مدتی تعمیرکار گفت:موبایلت سالمه پدر جان چیزیش نیست.....پیرمرد با صدای غمگین گفت: پس چرا بچه هام بهم زنگ نمیزنن....      
میخوام برم پیش دکتر داخلی اشکال نداره؟

داخلی نه، متخصص غدد فقط

مال من رو متخصص داخلی گفت عفونته ولی من اعتبار نکردم به حرفش و الانم خدارو شکر می‌کنم که رفتم غدد

من بابا ندارم، بابام چشاش رو بسته
نه توده چند سانته؟ منظورم سونو رفتی برا اندازش چون مطمئن باشی گواتر خوش‌خیم عمل نمی‌خواد فقط کنترل ...

راستش تا حالا دکتر نرفتم تازه میخوام برم.توی گلوم یه برامدگیه میگم گواتره.قبلا کم کاری تیروئید داشتم.

مال تو چند سانته و چند سال داری‍؟ هر سال نمونه برمی‌دارن برات؟

مال من ندول های متعدد نوشته تو سونو ،که بزرگترینش ۱۱ میلی متره

دکتر فعلا منو فرستاده واسه اسکن....هنوز نمونه برداری نرفتم

راستش تا حالا دکتر نرفتم تازه میخوام برم.توی گلوم یه برامدگیه میگم گواتره.قبلا کم کاری تیروئید داشتم ...

نه عزیزم حتماااا برو غدد چون نمونه برمی‌دارهمعلوم نیست گواتر باشه 

حتما بری هااااا

مال من ندول های متعدد نوشته تو سونو ،که بزرگترینش ۱۱ میلی متره دکتر فعلا منو فرستاده واسه اسکن....ه ...

آهان

نه برا من یه دونه ست و گواتر خوش خیم سه سانته

تو هم حتما مراحل درمانیت رو تکمیل کن انشاالله چیزی نیست

نه عزیزم حتماااا برو غدد چون نمونه برمی‌دارهمعلوم نیست گواتر باشه  حتما بری هااااا

نمونه چطور برمیداره؟

با سوزن بزرگ تا نمونه یا اسکن نری معلوم نمیشه چیه شاید یه کیست ساده باشه یا خدایی نکرده کنسر تیروی ...

نمونه گیری درد داره؟