2777
2789
نه چون سابقه داشتم دو سه ماه پریود نمیشدم چون مشکل داشتم و پریودام منظم نبود. منم خوشحال بودم پریود ...

😆😆

برای شفای مادرم یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻😔عاقبت بخیری خودتون انشالله

یکی از فامیلای ما پریود هم شد بعد پریود حالت تهوع گرفت همه میگفتن بی بی بزن خودش میگفت من تازه پاک شدم الکی بی بی بزنم اصلا باور نداشت به اصرار بقیه زد مثبت شد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که یک سال و نیم اقدام کردم،همه ی آزمایشارم دادم خداروشکر مشکلی نداشتیم ولی همچنان در تلاشیم   ...

عزیزم ان شالله به زودی زود خبر خوب میشنوی استرس هم نداشته باش

شاید باورش برای دوستان سخت باشه اما من پس فردای اقدام احساس خاصی تو دلم داشتم حس سنگینی مثلا .

من از دو روز بعد از اقدام یه حس سنگینی بدی تو رحمم داشتم انگار ک هرچی غذا میخوردم میرفت اونجا کمرمم گرفته بود خیلی حس بدی بود

الان ۶ روز مونده به موعد پریم اون حسو دیگه ندارم گرفتگی کمر دارم هنوز کمی

شاید باورش برای دوستان سخت باشه اما من پس فردای اقدام احساس خاصی تو دلم داشتم حس سنگینی مثلا .

منم چهار روزه اقدام کردم همین حسو دارم.انگار دراز نشست رفته باشی دلت سفت شده باشه هی دلم یه جوریه.نمیدونم.یعنی علایم بارداریه؟

هرچه ازدوست رسد نکوست!