2777
2789
عنوان

ڪــــمـــــڪــ لـــطـــــــفا

87 بازدید | 9 پست

سلام رفتم دکتر برام قرص آگنوگل و متفورمین نوشته 

برای چیه؟؟!

وگفته باید حتما برم پیش مشاوره ژنتیک

چیکار میکنن؟!

وای این اقدامات قبل از بارداری چقد سخته...!!!!

گفته باید بری پیش دکتر تغذیه.....

دکتر تغذیه واسه چییییی؟؟؟

یکم اطلاعات بدین لطفا

من هیچی نمیدونم ......

برای سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستی؟؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیست تخمدان دارم....

خوب براهمونه عزیزم

دکتر تغدیه واسه خورد و خوراکته دیگه 

غذای چرب نخور سبزیجات زیاد بخور هله هوله رو کلا حدف کن اب زیاد بخور ورزش کن‌پیدا روی برو کاهو بخور

والا من‌کیست داشتم کوچولو موچولو بود موقع که بچه تر بودم

دکتر تغدیه خورد و خوراک و ورزشتو بهت میگه

خوب براهمونه عزیزم دکتر تغدیه واسه خورد و خوراکته دیگه  غذای چرب نخور سبزیجات زیاد بخور هله ه ...

دکتر تغذیه نمیخواد 

منم پی سی او دارم 

بهترین راه و تنها راه 

متفورمینه و تعذیه صحیح استفاده از غلات و نان سبوس دار 

تغذیه سالم و بدون روغن و  کم مصرف کردن برنج و .. پیاده روی مناسب ترین ورزش  و درست غذا خوردن و مهمترین عامل مبارزه با استرس هستش

دکتر تغذیه نمیخواد  منم پی سی او دارم  بهترین راه و تنها راه  متفورمینه و تعذیه صح ...

منم همبنو گفتم دیگه 

من وقتی کیست گفت داری مامانم بهم کاهو داد عدای چرب حدف کرد از غذام نوشابه و جیپس و اینا گفت ممنوع هرشب میبرد منو پیدا رمی سبزیجات زیاد بهم‌میاد بعد یه ماه خوب شدم قرصم نخوردم‌چون دکتر گفت سنم کوچیکه قرص نمیدم‌فکنگ ۱۴ سالم بود نمیدونم ۱۳

واه چه خرج هایی رو دست مردم می زارن اگه فامیل هستید باید مشاوره ژنتیک برید دکتر تغذیه ام لازم نیست خ ...

فامیل هستیم

اما دور

ولی خب من برادر داشتم پوکی استخوان داشته و فوت شده

وهم تو فامیلای خودم هست هم شوهرم

بخاطر ژنتیک

وقتی گفتم گفت باید بری مشاوره ژنتیک

برای سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستی؟؟!