2777
2789
عنوان

هزینه عکس رنگی چنده؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 36 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐هس خودم جمع کرد یکیو از کف زمین ایتقد اب قندو شربت دادیم بهش تا به بهتر شد 

شاید اون ترسیده بود فشارش اوفتاده بود بلا خره همه چی سخته ادم باید تحملش زیاد باشه فردا پس فردا چطوری زایمان طبیعی میکنن 😉

لطفا لایک نفرمایید   باتشکر 

من ماه پیش رفتم ۱۲۰ تومن شد ۳۲ تومن هم داروهام شد.

آمپول بی حسی واست میزنن و شیاف بهت میدن دردش میشه در حد پریودی و قابل تحمله اصلا نترس مطمئن باش میتونی تحمل کنی

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
شاید اون ترسیده بود فشارش اوفتاده بود بلا خره همه چی سخته ادم باید تحملش زیاد باشه فردا پس فردا چطور ...

نه این بهش بی حسی نزده بودن بعد دیگه از هوش رفت اصن یه وعصی بود که نگو

😂😂من خودمم نازک‌نارنجیم‌مامانم میگه تو موقع زایمان دور جون فکنم‌وسطشاش کارت به سزارین بکشه

اصلا درد نداره من پارسال انجام دادم.اینقد اینجا خونده بودم دردناکه وقتی رفتم همش میترسیدم.خانمه که میامد ماده رو تزریق کنه کلی جیغ میزدم اما وقتی تزریق تموم میشد خندم میگرفت این که درد نداشت من بیخود داد میزدم.هر بار برا تزریق داستانم همین بود.بعد از اتمام کار هم خونده بودم سخت میتونیم راه بریم که منم وقتی از رو تخت امدم پایین منتظر بودم درد داشته باشم و کلی خودم و خم گرفتم اما یکم گذشت دیدم چقدر سوسور بازی در اوردم.دکتره هم کلی بهم خندید😂😂😂😂😂

خدا جون میدونم مراقب همه نی نی ها و بنده هات هستی ممنون  

منکه عکس رنگی دادم واقعااااااا درد داشتم هرچی همه بهم میگفتن دردش کمه همه ش الکی بود .پدرم دراومد ولله

درضمن مشکلی هم نداشتم چون میگن کسی ک مشکل داشته باشه درد داره من با اینکه تو عکسم مشخص شد ک مشکلی ندارم ولی دردش زیاد بود. از قبل مفنامیک اسید بخورید. به دکتر بگو قبلش برات شیاف بده ک زیاد درد رو حس نکنید. 

قبل منم هرکی میرفت جیغ و داد میکرد من دیگه همه چیو خوندم واسه خودم ک رفتم داخل 

من سه ماه پیش انجام دادم با بیمه نیروی مسلح 35 شد داروهامم حدود 20شد یه شیاف حتما بذار اونجا هم قبلش هیوسین میزنن من لوله هام باز بود درد داشت اما در حد پریود  قبل از اینکه برم خیلیا میگفتن سخته منم حسابی ترسیده بودم اما واقعا خبری نیست کل عکسبرداری هم بیست دقیقه نشد اصلا نترس جدی میگم فقط الکی استرس به خودت میدی 

😆😆😆😆😆بخدا راست میگم من فک نکنم توانایی زایمان طبیعی داشته باشم

هیچکس فکرشو نمیکرد که من طبیعی زایمان کنم ولی کردم فقط کمی اراده  میخواددد 

لطفا لایک نفرمایید   باتشکر