2777
2789

من باردارم و میخوام بدونم اگر نشه شیر بدم به نینی میزان مصرف یه نوزاد تا 6 ماه چقدره..یعنی یه قوطی 800 گرمی چند روزه تموم میشه؟و جه شیر خشکی به بیشتر نینی ها سازگاری داره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم sma ميدادم و ميدم نوزاد تا يكماه اول بايد هر سه ساعت تغذيه بشه به مقدار سي ميل يعني يك پيمانه و از ماه دوم ميشه دو پيمانه يعني ٦٠ ميل باز بستگي به وزن گيريش هم داره كه دكتر نظر ميده چقدر بايد بخوره

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي

چرا نتونی شیر بدی به نی نی تلقین بد نکم من پشیمونم کهبچه اولمو شیر خشکی کردم دومی رو را دل و جون شیر میدم توام فکر شیر خشک رو از سرت بیرون کن هم هزینه زیاد داره هم جای شیر مادرو نمیگیره بچه من سه روز یه قوطی میخورد که اونموقع ۲۴ هزاربود

اگر مشکلی نداری...

حتما شیر خودتو بده.. و اینکه  اول سینه بعد باز گرسنش بود ۱پیمانه کمکی شیر خشک بده

بیشتر سینتو بده ک عادت نکنه

بچه من وزنعموم  و دوستم

باهم با اختلاف۱ماه دنیا امدن....

زنعموم از اول سینشووو میداد یکسره  ول نمیکرددو  ۱ساعت بعد بازمممم تکرار‌...

من کم میدادم  ولی بعد نقاحتم  کم کم زیاد کردم...

دوستم از بیمارستان دید شیر نداره شیرخشک داد..

این وسط  زنعموم دید بچش کم  وزن گرفته بهداشت گفته بود بهش.... شیر خشک داد اونم هر ۱ساعت... بعد دوهفته  بچه سینشو ول کرد  ماهرچقدر گفتیم زنعمو ببر متخصص اطفال  هر۱ساعت زیاده ۲.۳وعده شیر خشک بده گف نه بچم وزنش کمه.... اخرا رسید ب هر ۳روز ۱قوطی....

من بچمو از اول  روزی ۱پیمانه دادم

چون شیرم کم بود بچم۳روز گریه میکرد ما نمیدونستیم سیر نمیشه😣😣

دوستمم ک  بعد ۱۰روز اصلا بچش سینه نگرف

ولی من همیشه قبل خواب یا وسط خواب۱پیمانشو میدادم نمیفهمید...من ب ۳هفته  ۱قوطی بود

تا۶ماه  ک غذا افتاد کم کردم همچنان سینمو میدادم