2777
2789
نه دیگه عمرا حرفت و قبول کنم زن جماعت نمیتونه حریف  مرد بشه اینو قبول ندارم

خواهر من وکالت میخوند

تعریف میکرد مرده با دست شکسته اومده بود از زنش شکایت کنه که کتکش زده بود 😐😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور کن میزنمش  یه بار تو عصبانیت یه نیشگون ازش گرفتم چنان دادی زد که خودمم خندم گرفت اونم خندی ...

باور کن میدونسته شوخی بوده که خندیده این دفه که عصبیه دست روش بلند کن دقیقا مثه شیر غرش میکنه

من دو دفعه اونم چون خیلی بحثمون طولانی میشد زیادی رو مخش میرفتم تو گوشی بهم زده میگه دوست ندارم دست روت بلند کنم واقعا جاخوردم وقتی زد تو گوشم فکرشو نمیکردم البته دوساله زیر یک سقف رفتیم دوبار بیشتر نزده بعدشم کلی عذاب وجدان گرفته دوست ندارم دیگه دستش روم بلند بشه دعوا زیاد داشتیم اما خیلی کنترل میکنه نزنه 😆

آدمارو از روی ظاهر قضاوت نکنید! نصف اینایی که خدارو قبول دارن خدا قبولشون نداره...
دقیقا مال منم همینه.همش میگم چقدلوسی تو اخه

آییی اره اصنم حرف بد نمیزنه یبار مخشو خوردم بهم بگه بیشعور گفتم اگه نگی قهر میشم گفت بعدش گفت ببخشید😞😒

واسہ آرزوهامون تلاش ڪنیم،پنیر مجانے فقط تو تلہ موشہ...
باور کن میدونسته شوخی بوده که خندیده این دفه که عصبیه دست روش بلند کن دقیقا مثه شیر غرش میکنه

وقتی ناراحته م میزنمش ولی خدایی هیچی نمیگه نهایتا میگه دستاتو نمیشه از کار بندازی😐 ما خیلی سال باهم دوست بودیم از همون موقع عادت کردم ولی بعد از ازدواج بهتر شدم 🤣🤣

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
پس حتما دو روزه ازدواج کردین که دعوا و سر و صدا و تا حالا ندیدین😀😀

نه عزیزجان3یا4ساله.باهم دعوانداشتیم خداروشکر یه بحث جزیی.

اماتادلت بخوادباخانوادش😩😂😂😂

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
من دو دفعه اونم چون خیلی بحثمون طولانی میشد زیادی رو مخش میرفتم تو گوشی بهم زده میگه دوست ندارم دست ...

اره زیاد دنبال بحث و نگیر که برلش عادت نشه دست بلند کنه روت

هرچى بدبختى سر شوهر بوده سر من اومده 😅😅💔

عاشق كه ميشى يعنى خدا لطفش رو بهت تموم كرده❤️ خدايا ببخشيد اگه بنده ى خوبى نبودم ميخوام بهترين باشم برات خودت دستم رو بگير ❤️ دوستت دارم خدا ❤️ RBA ❤️