2777
2789
عنوان

نی نی کوچولو

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 21 پست

[QUOTE=65840979]دختر من اوایل خودش بیدار میشد الان چهار ماهشه یا اصلا بیدار نمیشه یا فوقش یه بار میخوره منم دیگه بید ...[/QUOTE

اگه روز شیر خوب بخوره که نگران نمیشم..اوایل فقط روز میچسبید بهم و میخورد..حدودا دو ماهه روز خوب نمیخوره...همین نگرانم کرده

هر کی با ما مشکل داره....مشکل گشا ابلفضل...😊
[QUOTE=65840979]دختر من اوایل خودش بیدار میشد الان چهار ماهشه یا اصلا بیدار نمیشه یا فوقش یه بار میخ ...

شاید دندون در میاره نمیتونه بخوره علائمی نداره

يــه دخـــــتر دارم شــ😊ـا نــداره صــــــورتی داره مــ🌛ــا نـداره از خوشــــگلی تا نــداره😍😍😍😍 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا زود نیست پسر دوست من دوماهگی دندون دراورد ۶ماهگی طبیعیه 

نمیدونم...احتمال زیاد دندونشه...آخه همش چیزی دهنش میکنه...حالا چیکار کنم تا شیر و لذا خوردنش طبیعی بشه مثل قبل؟

نمیدونم...همه چیو با حرص دهنش میکنه...برا دندون زود نیس؟

نه دیگه خیلیا شش ماهگی دندون در میارن از جمله خودم و برادرم

شاید از دندونشه 

ولی دختر منم که چهار ماهشه همه چیو میبره دهنش محکم و آب دهنشم براهه ولی این برا دندونش زوده شیرم میخوره ولی زیاد میل نداره

يــه دخـــــتر دارم شــ😊ـا نــداره صــــــورتی داره مــ🌛ــا نـداره از خوشــــگلی تا نــداره😍😍😍😍 
نه دیگه خیلیا شش ماهگی دندون در میارن از جمله خودم و برادرم شاید از دندونشه  ولی دختر منم که ...

ایکاش مامانای دیگه هم میومدن کمک میکردن..من نگران رشد و وزنگیریشم...همش استرس دارم😢