2777
2789
عنوان

نی نی کوچولو

235 بازدید | 21 پست

سلام مامانای گل...پسر من شیش ماهشه..از اون اولی که بدنیا اومد شبا اصلا بیدار نمیشد شیر بخوره..وزنشم کمه..چیکار کنم..؟

هر کی با ما مشکل داره....مشکل گشا ابلفضل...😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اومد دنیا 3100 بود الان 6 ماهشه 6800...

ای جانم خداحفظش کنه.عزیزم سعی کن بیدارش کنی.اگه بیدار نمیشه اروم ب پاشنه پاش بزن بعد سینتو بنداز دهنش.

تیکرتولدیکسالگی دخترنازم هلساجونمه😍😍😗😗❤💝

خانوما نگرانم کردین. .اما هرکار میکنم دهنشو باز نمیکنه که بخوره...به نظرتون بذارمش بخوابه ایراد داره...هر کسی تجربه داره راهنمایی کنه لطفا

خودت باید بیدار بشی بزور بهش بدی من اتومات سر دوساعت بیدار بودم خیلی وزنش کمه

بخدا ساعت کوک میکنم پا میشم...اما اصلا حریفش نیستم..به هیچ وجه دهنشو باز نمیکنه..یا اگرم باز کنه نهایت دو میک میخوره😢

خب روز زیاد بده بهش. شیر خشک اگر بدی اخر شب بهش خیلی رو وزنش تاثیر داره

شیر خشک میخورد...الان دو هفتس لب نمیزنه..براش آماده میکنم با قطره چکون میریزم دهنش..راستی تازه شروع کردم به غذا دادنش..اشتهای غداشم کمه..با هزار ترفند و کلک یکم غذا بهش میدم..همش حواسش به اطرافه

ضمنا شیر خودمم با بدبختی میخوره...میبرمش تو اتاق درو میبندم چراغو خاموش میکنم تا بخوره...همش سرش میچرخه اطراف...کلافه شدم بخداا😢

دختر من اوایل خودش بیدار میشد الان چهار ماهشه یا اصلا بیدار نمیشه یا فوقش یه بار میخوره منم دیگه بیدارش نمیکنم

يــه دخـــــتر دارم شــ😊ـا نــداره صــــــورتی داره مــ🌛ــا نـداره از خوشــــگلی تا نــداره😍😍😍😍