2777
2789

سلام دوستان من بچه شیر میدم و پسرم  8 ماهشه هرکس میدونه چجوری میشه 30 کیلو کم کنم کمکم کنه باشگاه نمیتونم برم 88 کیلو هستم و قدم 160 اگر می‌خواهید رژیمی پیشنهاد بدید شیر دادنمم در نظر بگیرید ممنون تو خونه حلقه دارم ممنونم از راهنماییتون 

وزن شروع: 2/10/97⬅️85😭9/10/97⬅️81/500   😊97/10/16⬅️80.5🙂 97/10/23⬅️79/5    هدف اول 65 هدف نهایی 55

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کردم خودت رژیم داری اومدم

منم😕

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ

من و چند تا از بچه های نی نی سایت یه گروه زدیم....تو دو هفته من ۲ کیلو کم کردم....کالری شماری میکنیم و ورزش....

گاه باید سکوت کرد.‌‌...خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....

بیا درخواست دوستی بده من کانال باشگاهمو بهت لینک میدم بیا مربی برنامه غذای میزاره عالیه من ۵ کیلو کم کردم همراه با ورزش 

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمیگردم

33کیلوحداقل دوسال زمان میخوادکه بیادپایین .غیراین باشه صددرصدبرمیگرده شایدم دوبرابرش برگرده .پس رژیم سرخودنگیر.برودکترتغذیه وهمینطورورزش اصولی

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

تا قبل یکسالگی و شروع غذا خوردنش، رژیم به جفت تون آسیب میزنه و هر دوتون و عصبی میکنه‌ فقط فعالیتت و زیاد کن.  پیاده روی در خونه،  رقص یا ایروبیک ،حرکات یوگا، حتی تمیز نگه داشتن خونه کلی فعالیت محسوب میشه. بعد از یکسالگی اش هم فقط تحت نظر دکتر باش.بارداری و شیردهی کلا بدن زن و ناهماهنگ میکنه. با رژیم سرخود بدترش نکن

زن خوب، زن بی خیال است.