2777
2789
عنوان

بعداون همه حال خرابی تااومدم بهتربشم برگشته

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 21 پست

اصلا کات کن عزیزم تعادل و ثبات رفتاری نداره کسی که هم روزه بگیره هم مشروب بخوره ازین ادما دوری کنید چون از درون مشکل دارن

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی عادی رفتارمیکنه میگه بخوام میتونم بذارم کنار

عزيزم از من به شما نصيحت

اين آقا هيچي رو كنار نخواهند گذاشت، شك نكنين. اگه با همين شرايطي كه الان هست مشكلي ندارين بهشون فكر كنين، وگرنه يك درصد اميد به تغيير و اصلاح نداشته باشيد كه اشتباه محضه. 

هان مشو نومید چون واقف نِه‌ ای از سِرّ غیب ❤️ باشد اندر پرده بازی‌های پنهان غم مخور
خیلی عادی رفتارمیکنه میگه بخوام میتونم بذارم کنار

مهم اینه که نمیخواد.از جملاتی که گفته معلومه افتخارمیکنه ب کاراش.کسیکه پشیمون نباشه ترک تو کارش نیس.مگراینکه باعرض معذرت خودتونو گول بزنن

بلاخره اونی شد که میخواستم😍