2777
2789

ميدونم يه تاپيك زدم و پرسيدم 

اما به خدا دارم خل ميشم

دكترم از هفته ١٣  آسپرين داده و الان ٢٨ هستم

به نظرتون ادامه بدم؟

عوارض داره؟

خداياااا چرا از فكرش بيرون نميام

چه عوارضی منم میخورم تا هفته ۳۷هم باید ادامه بدم اتفاقا خیلی خوبه و از سقط و ایست قلبی جنین تا حدودی جلوگیری میکنه 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از دکترت نپرسیدی

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)
از دکترتون بپرسید عزیزم

حتما ادامه بده ..سر ساعتم بخور ..از لخته های ریز تو بند ناف جلوگیری میکنه ..اصلا ضرر نداره...خیلیها برای سلامتی قلب همینجوری میخورن ..ما ها که بارداریم خیلی مفید. ..به نظر من حتی اگه دکترت گفت میتونی قطعش کنی اینکارو نکن..

واعظان کاین جلوه در محراب و منبر میکنند..چون به خلوت میروند آن کار دیگر میکنند...
چه عوارضی منم میخورم تا هفته ۳۷هم باید ادامه بدم اتفاقا خیلی خوبه و از سقط و ایست قلبی جنین تا حدودی ...

شما در مورد عوارضش چيزي شنيدي؟

البته فكر كنم من الكي حساس شدم

حتما ادامه بده ..سر ساعتم بخور ..از لخته های ریز تو بند ناف جلوگیری میکنه ..اصلا ضرر نداره...خیلیها ...

عزيزم شما در موردش كامل ميدوني كه هيچ عارضه اي نداره؟

عزيزم شما در موردش كامل ميدوني كه هيچ عارضه اي نداره؟

آره هیچ عارضه ای نداره ...کمی خون رو رقیق میکنه که خون و اکسیژن راحتتر به جنین برسه..آسپیرین ۸۰ که مال کودکانه..ضمنا بعدها که خواستیم قطش کنیم بعد از زایمان...باید کم کم  کمش کرد  ..خیلیها رو میشناسم مشکلی ندارن روزی یه دونه آسپرین واسه سلامت قلبشون میخورن...ماها که جای خود داریم

واعظان کاین جلوه در محراب و منبر میکنند..چون به خلوت میروند آن کار دیگر میکنند...
الان ني ني خوشگلتون دنيا اومده همه چيزش شكر خدا خوبه؟

بله عزیزم خداروشکر خیلی خوبه.اصلا نگران نباش تاثیر بدی نداره 

پســــــــــری دارم شـــــ👑ـاه نداره☺     صورتی داره مـــــ🌙ـاه نداره 😉