2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر شوهر من امروز عمل کرده

کدوم شهرید؟میشه اسم دکترشو بگید؟ و اینکه الان وضعش چجوریه خیلی درد داره؟نگفته چند روزه جاش خوب میشه خیلی این سوالا برام مهمه ممنون میشم جواب بدید

خواهرم داره چرا میخوای عمل کنی مگه رو بینائیت تاثیر گذاشته 

نه اصلا.بیناییم هیچ مشکلی نداره.فقط از نظر ظاهری اعصاب خوردکنه.براهمین دوس دارم عمل کنم ولی میخوام یه دکتری باشه که مطمین باشم جاش نمیمونه.از خواهرتون ظاهرش اذیت نمیکنه بزرگه خالش؟

نه اصلا.بیناییم هیچ مشکلی نداره.فقط از نظر ظاهری اعصاب خوردکنه.براهمین دوس دارم عمل کنم ولی میخوام ی ...

نه خواهرم براش مهم نیست اندازش کوچیکه نصف یه عدس شاید

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......
کدوم شهرید؟میشه اسم دکترشو بگید؟ و اینکه الان وضعش چجوریه خیلی درد داره؟نگفته چند روزه جاش خوب میشه ...

استان فارس هستیم.الان که میگه درد دارم همش خوابه دکتر گفته از فردا که روشو باز کنی قطره بریزی دردش کم میشه

فروش عروسک های بافتنی خوشکل 😍 @baft_vnz
نه چیزی بهش نگفته چهارشنبه باید بره بخیه هاشو بکشه همون موقع گفته بهت میگم که چقد طول میکشه که جاش ب ...

انشاءا... زودی خوب میشه.

میشه وقتی بهش گفت بیاین اینجا به منم بگید من خیلی میترسم از جاش

ممنون لطف میکنید😊

سلام عزیزم خواهرشوهرم امروز  دکتر رفته بود بهش گفته که تا دو هفته دیگه بخیه هاشو میکشه چندتا قطره هم بهش داده بود جای بخیه ها هم معلوم نبود فقط چشمش هنوز قرمز بود.

فروش عروسک های بافتنی خوشکل 😍 @baft_vnz
سلام عزیزم خواهرشوهرم امروز  دکتر رفته بود بهش گفته که تا دو هفته دیگه بخیه هاشو میکشه چندتا قط ...

سلام.خیلی ممنون که یادتون بود😊

چشمشون خیلی قرمزه؟یعنی یه جوری هست بشه از خونه بیرون رفت؟درد داره؟راستی اندازه خالش حدودا چقدر بود؟و الان کامل جاش رفته؟