2777
2789
عنوان

مامانا بیاین از شیطونیا وشیرین کاری بچه هامون بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 105 پست
فعلا ک خونه رو کرده بازار شام 😭😭😭😭 فقط یه کلمه جدید یاد گرفته امروز همش میگه عمه گون ( عم ...

وای خونه منم همش ترکیده

زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه بجای گ ک نمیگه😂😂😲😲

ارههههه همینو دارم میگم اگه ببینن نگن من یادش دادم 😥😂😂😂😂

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

من پسرم ۲۲ ماهشه قبلا دیده بودم به عروسک علاقه نشون‌میده .امروز یه ببر داره دوسش داره داشت باهاش بازی میکرد اب میداد بهش و باهاش حرف میزد به زبان خودش البته.حواسش نبود نگاش میکردم‌کلی خندم‌گرفت. یا با تیتراژ هر برنامه ای پامیشه یا میرقصه یا مثلا دهنشو تکون میده انگار میخونه

من نینیم ۴ ماهشه همش غلت میزنه میخاد ۴ دستو پا راه بره  راستی زیاد نمیخابه شاید روزی ۲ ساعت ام ...

اره دیگه خوبه هرچقد بزرگتر بشن میخوان شیطونی کنن کمتر میخوابن

زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای
من پسرم ۲۲ ماهشه قبلا دیده بودم به عروسک علاقه نشون‌میده .امروز یه ببر داره دوسش داره داشت باهاش باز ...

دخترمنم کافیه صدااهنگ بشنوه دیگه پامیشه

دخترم  وقتی دعواش میکنم باهاش حرف نمیزنم باهام لج میکنه میگه الام دیگه دوست ندارم ولی وقتی باهاش حرف بزنم میگه ووی ووی دوست دارم مامان جونم 

همسر نازنینم رفت اما من باید قوی باشم بخاطر دخترام ممنون میشم براش صلوات بفرستید