2777
2789
عنوان

پشيماني پس از جدايي

801 بازدید | 36 پست

سلام خانوما.اگه به شوهرتون شك داشته باشين(كلي نشونه ديده باشين) ولي هنوز براتون مسجل نشده باشه و بچه هم نداشته باشين،آيا جدا ميشين ازش؟بعدش آدم پشيمون نميشه كه چرا زندگيشو فقط بر اساس شكيات خودش خراب كرده؟توروخدا كمك كنين😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میرم دنبال شکم تا به یقین تبدیل شده بعد طلاق میگیرم اگه شکم درست بود‌ ،اگه درست هم نبود به یقین میرسم که شوهرم خوبه دیگه

ولی تا به یقین نرسیدی بچه دار نشو

آموزش صد در صد قانون جذب،مخصوصا ثروت و فراوانی، رایگان @ghjazb

عجول نباش عزیزم تا مطمئن نشدی از چیزی اقدام نکن

همیشه وقت هست برا طلاق 

اما سعی کن نهایت تلاشتو برا نگه داشتن زندگیت کنی که بعد پشیمون نشی

خدایا فقط عاقبت به خیری پسرم ازت میخوام...امین

خودت داری میگی شک خانومییی.ب شک ک نباید اعتنا کرد.

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.

مگه ياده ام ك سر شكيات جدا شم 

مگه كشكه 

مگه حق طلاق اصلا با شماس مگه شوهرت طلاق ميده 

وقتي مث اب خوردن ميشه همه چي مشخص شه چرا واسته برا شك

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

عزيزم معلومه به خاطر يه شك زندگيمو خراب نميكنم حتي اگه واقعا چيزي باشه بايد دليلشو بدونم چرا خيانت كرده شايد از نظر همسرم من يه مشكلاتي دارم مگر اينكه همسرم هرز باشه كه موندن باهاش فايده ايي نداشته باشه

براي حال خوب همديگه دعا كنيم 💚💚💚

عزیزم همه مردا یه زره سر و گوششون میجنبه دیگه اینو همه ما زنا میدونیم قبل از اینکه علنیش کنی تمام راه ها رو خودت امتحان کن تا بیاد طرفت

به چه می اندیشی نگرانی بیجاست ، عشق اینجا تو اینجا خدا هم اینجاست .

من اگه همسرم مهربون دست و دلباز ،باشه تحصیلات عالیه داشته باشه پرستیژ شغلی داشته باشه،اگه ازش خیانت ببینم می مونم باهاش،چون انسان بالاخره جایزالخطاست،و هرکسی ممکنه در موقعیتش قرار بگیره لغزش داشته باشه