سلام خانوما.اگه به شوهرتون شك داشته باشين(كلي نشونه ديده باشين) ولي هنوز براتون مسجل نشده باشه و بچه هم نداشته باشين،آيا جدا ميشين ازش؟بعدش آدم پشيمون نميشه كه چرا زندگيشو فقط بر اساس شكيات خودش خراب كرده؟توروخدا كمك كنين😢
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وقتي مث اب خوردن ميشه همه چي مشخص شه چرا واسته برا شك
ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من میاندازی، همچون گرههای قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییدهتر شود، مجسمه زیباتر میشود.
عزيزم معلومه به خاطر يه شك زندگيمو خراب نميكنم حتي اگه واقعا چيزي باشه بايد دليلشو بدونم چرا خيانت كرده شايد از نظر همسرم من يه مشكلاتي دارم مگر اينكه همسرم هرز باشه كه موندن باهاش فايده ايي نداشته باشه
من اگه همسرم مهربون دست و دلباز ،باشه تحصیلات عالیه داشته باشه پرستیژ شغلی داشته باشه،اگه ازش خیانت ببینم می مونم باهاش،چون انسان بالاخره جایزالخطاست،و هرکسی ممکنه در موقعیتش قرار بگیره لغزش داشته باشه