2777
2789

سلام خانوما،كسي بوده خيلي به شوهرش شك داشته باشه بعد به اين نتيجه برسه كه الكي شك كرده؟به نظرتون چقدر حس يه خانم درسته و چند درصد احتمال داره شكي كه كرديم درست از آب در بياد؟لطفا تجربيات خودتون و اطرافيانتونو بگين بهم🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هیچ وقت شک نداشتم به شوهرم کلا ادم بدبینی کیستم

سال سوم یا چهارم ازدواجم بود دیدم از تو سالن صدای پج پچ میاد ساعت ۶صبح بود تقریبا 

پاهام سست شد گفتم ۴سال باورش داشتم روش قسم میخوردم باورت نیشه حتی خودمم جلوی قاضی درحال طلاق تصور کردم😑😑😑😑

بعد که رفتم تو سالن دیدم شوهرم درحال سجده داره ذکر میگه و گریه میکنه تسبیح تو دستشه😓😓😓😓😓

چ سوال سختی ،چقد قابل تامل و فکرکردنه😣😩😫

من سر دخالت کسی ک آورده بودش تو زندگیمون و مرده پسر نداشت ،اینو ساده گیر آورده بود وبراش محبت میکرد وپول خرج میکرد،منم حسم میگفت ک این مرده ی چیزایی درگوشش میخونه ،والکی جوگیرش میکنه ، خلاصه زندگیمون ب گند کشیده شد و بحث ب خانواده ها رسید،و آخرش اعتراف کرد ک هرچی تو میگفتی درست بود 

ولی دلم باهاش صاف نمیشه ،دیشب هم بهم میگفت چرا دیگه دوستم نداری با داد میگفت منم گفتم خودت بهتر میدونی بدجور سوخت 😔😔

من هیچ وقت شک نداشتم به شوهرم کلا ادم بدبینی کیستم سال سوم یا چهارم ازدواجم بود دیدم از تو سالن صدا ...

ای جان. خدا برات حفظش کنه

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
يعني بهت خيانت كرده بود؟چطوري ميتوني با اين همه شك و خيانت باهاش زندگي كني؟

دارم روز ب روز افسرده تر میشم بااینکه خیانتش در حد چت تو فضای مجازی بود و همونموقع هم کلی ابراز پشیمونی کردو حتی گوشیشو ازونموقع داده ب من ،ولی اصلا نمیتونم دیگ بش اعتماد کنم در ظاهر باهاش خوبم ولی ازدرون داغونم شدم یه مرده متحرک

چند ساله دارين باهم زندگي ميكنين؟امكان جدايي نداري؟

۴سال ،یه دختر کوچیک دارم دلم براش میسوزه از طرفیم نمیخوامـ زندگی ک از صفر شروع کردمو ب اینجا رسوندمو ب راحتی از دست بدم

شک داشتم که یه چیزیو قایم میکنه.یه برنامه نصب کردم رو گوشیش و مکالمات و پیاماشو ببینم.همون روز فهمیدم قراره با خواهرش یواشکی برن تفریح و بمن بگه سر کارم.و فهمیدم که کل اون مدت که میگفته با مامانش اینا در ارتباط نیست و منه احمق پافشاری میکردم بره پیشش دروغ میگفته و میرفته

Do not give up