2777
2789
عنوان

بورسیت زانو

1552 بازدید | 9 پست

سلام دوستان خوبم من زانوهایم بشدت درد داشت رفتم دکتر ام آر آی داد رفتم انجامش دادم گفتن که بورسیت زانو دارم برام فیزیو تراپی تجویز کرد ۱۰ جلسه رفتم ولی بازم درد دارم یعنی اصلا کم نشده دردش کسی مثل من تو اطرافیانتون بوده ؟ دکتری درمانی چیزی بلد نیستین خواهشا کمکم کنید

از دوست به یادگار دردی دارم ...که آن درد رابه صدهزار درمان ندهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاله منم زانوهاش درد میکرد دکتر رفت گفت زانوهات اب اورده 

عزیزم دقیقا مال منم همین گفت ولی اسم پزشکی ش همین بورسیت زانو  هست ش کاری کرد خاله ت براش میشه بیشتر توضیح بدی

از دوست به یادگار دردی دارم ...که آن درد رابه صدهزار درمان ندهم

درمان بورسیت زانو معمولاً شامل استراحت، یخ، فشرده‌سازی و بالا بردن ارتفاع (معروف به روش RICE)، و همچنین داروهای ضد التهابی برای کمک به کاهش درد و تورم است. در برخی موارد، پزشک ممکن است تخلیه بورس را با سوزن یا تجویز آنتی بیوتیک در صورت وجود عفونت توصیه کند. همچنین ممکن است فیزیوتراپی برای کمک به تقویت عضلات اطراف زانو و بهبود انعطاف پذیری توصیه شود

اگر تهران هستین پیشنهاد میکنم حتما یه سر به کلینیک سینوهه بزنید

کلینیکشون توی شریعتی و تمام روش های درمانشون با استفاده از روش های نوین هست

حتما از دکتراشون کمک بگیرین بسیار حرفه ای هستن و دارای کد وزارت بهداشت

آدرسشون : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷        تلفن تماس :  02126701272

دکتر سیدمحمد جواد مرتضوی بورسیت زانوم رو خیلی خوب درمان کرد. قبلش زانو ورم داشت و حرکت سخت بود، ولی الان راحت راه می‌رم دکتر خوبی هستن و تجربه بالایی دارند وو تحصیلات بالایی در زمینه دردهای ارتوپدی رو دارند