سلام.من الان سه روز از موعدم میگذره, چند روز بگذره برم آز خون تا دقیق مشخص بشه و نیاز به تکرار نباشه؟از طرفی دوست دارم زود برم اما از طرفی هم میگم میرم بعد لازم میشه دوباره آز بدم و تکرار کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم یک هفته میگن بگذره بی بی چک بزنی، اما آزنایش خون همون روز موعدت بری هم جواب قطعی بهت میده، نمونش خود من ۲روز قبل موعدم بی بی چک مثبت شد و روز موعدم آزمایش خونم مثبت شد
تجربه تلخمو بهت میگم حتما بزار بی بی اگه هر روز پررنگ تر شد بعد برو آزمایش بی بی من فقط هاله بود و آزمایش منفی شد کلا نابود شدم
فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان شاءالله روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤