2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از خدای مهربون میخوام که کمکمون کنه یه خونه بخریم هر چه زودتر.و ازش میخوام خواهر و زنداداشمم شفای کامل بده و به پدر و مادرمم سلامتی کامل رو بدهو عاقبت بخیرمون کنه

آآآآمممممیییییننن

چاقی خرررر است😂
تاثیرشم دیدین؟

اره ی هفتس شرو کردیم زن و شوهریی بعد هشتم حقوق ریختن رفتیم خرید از گوشت و خوردو خوراک گرفتیم تا جون ادمیزاد ینی تاید گرفتیم برا شش ماه سنیج رب چندتا و روغن بزرگ و چی و چی و چیییی ک نگم برات کلا شد 340در کمال ناباوری😁😁😁ینی همه چی ک نیاز ی خونس ها بعد رفتیم فروشگاه میوه مثلا سه کیلو میخاسم چهار کیلو میدادن رفتم ی جا انگار اون ادم فرشته بود از طرف خدا برای ما نزدیک شش کیلو بادمجون شد کلا 1500تومن تو راه میومدیم گفتم حتمن خراب بود قالب کرد ب ما اومدم خونه بادمجونارو انگار واکس زده بودن اتو کشیده بودن فقد برای ما گرجه همینطور ی عالمه میوه .دست اخر چندتا کلمم رایگان داد ک ما کلم خور نیستیم اوردم دادم مادر شوهرم 

برای کسانی که به شما حسادت میکنند 

اینگونه دعا کنید 

پروردگارا ...

اگر در این جهان کسی هست

که تاب دیدن خوشبختی مرا ندارد،

چنان خوشبختش کن

که خوشبختی مرا از یاد ببرد...!