2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بوش رو هفته بيش قيمّت كردم هفت تومن ولي اينايي كه ميگم رو از ديوار پيدا كردم آكبندن و از فروشگاه خريد شدن يعني از بانه و مرز خريد نشدن جفتشون گذاشتن چهار تومن ميخوام يكيشو بگيرم 

من بوش رو هفته بيش قيمّت كردم هفت تومن ولي اينايي كه ميگم رو از ديوار پيدا كردم آكبندن و از فروشگاه ...

بوش از بانه تا یک ماه بعد عید بود ۲۵۰۰وای چقدر همه چی گرون شد یهو😳

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️

ال جي كه اصلا تو بازار نيست و قيمت نميدن

من تو استوك فروشي ديدم 6 تومن

سامسونگم  تو استوك فروشي ديدم  5 و نيم تا 6

تو بازار بالاي 6

بوش ديدم تو بازار 10 تومن

از بانه پرسيدم ال جي  حدود 6 تومن

شاید دو ماه پیش برای مادر شوهرم می خواستیم بخریم ال جی خوباش ۴ تومن بود و معمولی ترهاش دو وسیصد اینجورا.بوش نزدیک ۵ تومن بود....نخریدیم.حالا اینقد گرون شده.عجب. اون موقع گفتیم صبر کنیم یه مناسبتی بشه بخریم براشون .آخه ماشین خودش هنوز کار میده ولی از زیر درش آب میاد. از اون قدیمی هاس که یه عمره داره کار میکنه ولی دیگه کهنه شده.کاش همون موقع خرید بودیم.چه خبره این قیمتا

ال جی بهتر هست

من خودم سامسونگ دارم مادرم ال جی داره

تقریبا هر دو خوبن ولی یه مقدار ال جی بهتر هست . تنوع برنامه هاشم بهتره شستشوی 30 دقیقه ال جی عالیه ولی شستشوی 45 دقیقه سامسونگ اونقدر تمیز نیست!

هر گاه نتوانستی اشتباهی را ببخشی آن از کوچکی قلب توست، نه بزرگی اشتباه...

من و مامانم و زنداداشم ال جی داریم واقعا راضی هستیم اگه مواد شویندش خوب باشه اونم کارش عالیه چون بخارشو داره ظرفها خیلی خوب تمیز و براق میشن. من تا حالا از قرص finish استفاده میکردم کارش عالی بود ولی این سری که تموم شد قرص ایرانی پریل گرفتم که افتضاحه تمام ظرفهام پر از لک و جرم سفید رنگ شدن