2777
2789
عنوان

دخترم خودش غذا نمی خوره

133 بازدید | 10 پست

سلام  مامانا ی عزیز دخترم هفت سال داره   اگه من خودم غذا دهنش نزارم خودش نمی خوره   اگه  بخواد خودش بخوره  چند تا قاشق که خورد  میره دنبال بازی باید همش دنبالش باشم چکار کنم کسی هست بچه اش این طور  بوده وخوب شده باشه  

با خدا باش و پادشاهی کن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر منم همین عادتو داره میگه مامان غذا خوردن خسته کنندس عین چوب کبریتم میمونه بچم😩

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ

پسرخواهرمن اینطوریه ولی ۴سالشه

فک میکنم خودت اینطوری بارش اوردی

عزیزم این رفتارتو بذار کنار

درسته سخته و گشنگی میکشه

ولی خودش بعدا میل میکشه و ازت درخواست غذا میکنه و خودش میخوره

باید موقع غذا خوردن دورهم جمع شدین راجب غذا زیاد حرف بزنید که چقد خوشمزست و چجوری درست شده منظورم خودتو همسرت و بقیه

که دخترتموش کنه و ترغیب بشه

اصلا برا غذا دنبال بچه ندو ،اجازه بده خودش گشنه بشه و بخوره

والا من گشنشم گذاشتم عین خیالش نیست با 4تا قاشق غذا هم سیر میشه لامصب

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ
بله میخوره اما کم اگه بخوام بزارم خودش بخوره سیر نمیشه

مادر گیر بده ای هستی ها، از کجا میدونی سیر نمیشه وقتی نمیخوره؟؟؟ از نظر من لوسش نکن اینجوری، بعدشم اگه ترس از کمبود ویتامین داری ببر دکتر براش قرص بنویسه

من که اندازه شیش نفر میخورم😢 بازم کمبود ویتامین دارم و قرص میخورم چ برسه به اون بچه

والا من گشنشم گذاشتم عین خیالش نیست با 4تا قاشق غذا هم سیر میشه لامصب

با یکی دوروز و یک هفته درس نمیشه باید صبور باشید

من تجربه خودمو میگم که پسرم برا غذاخوردن مقاومت میکردو من بزور میدادم اونقد زور میزد تا بالا بیاره،یعنی تا این حد خراب بود

تصمیم گرفتم این عادتو از سرش بندازم روزای اول درحد چند قاشق میخور دیگه ادامه نمیداد جمع میکردم،وایمیستادم تا وعده بعدی 

لینقد این روشو ادامه دادم کهدرس شدگشنش بشه هوش میگه غذا بیار

درضمنـتنقلاتم نیان وعده هاش به هیچ عنوان نمیدادم نهایتش ی کم میوه میدادم

الان خییییییلی خوبه راضیم ازش

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=762802&PageNumber=131