2777
2789

بچم از ده ماهگیش داره تلاش میکنه راه بره ولی الان پنج شش متر راه که میره میوفته .همش رو پنجه میره نوک پنجه چیکار کنم نگرانشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام

نمیخواهم نگرات کنم ولی اگه اصلا کف پا رو زمین نمیزاره بهتره نشون دکتر بدی ،یا مرکز بهداشت بگی

دارد زمان آمدنت دیر می‌شود،    دارد جوان منتظرت پیر می‌شود،   وقتی به نامه ی عملم خیره می شوی،    اشک از دو دیده ی تو سرازیر می‌شود،      کی این دل رمیده ی من هم زهیر وار،       در دام چشم های تو تسخیر می شود،    این کشتی شکسته ی طوفان معصیت،   با ذوق دست های توست که تعمیر می شود،     حس میکنم که پای دلم لحظه‌ی گناه،     با حلقه های زلف تو درگیر می شود،   در قطره های اشک قنوت شب شما ،    عکس ضریح گمشده تکثیر می شود،     تقصیر گریه های غریبانه ی شماست     دنیا غروب جمعه چه دلگیر می شود...                           

نگران نباش بعضی بچه ها تنبل میشن دختر خواهرم یک سال و نیم داشت تازه بلند میشد راه بره الان پنج سالشه یه لحظه هم زمین نمیشینه 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
نگران نباش بعضی بچه ها تنبل میشن دختر خواهرم یک سال و نیم داشت تازه بلند میشد راه بره الان پنج سالشه ...

نه خیلی زبله یه لحظه بند زمین نیست ولی رو نوک پنجه میره

آخه بچه ی یکی از فامیلامون اینطوری بود اونا اهمیت نمی‌دادند یعنی بچه از بس شیطون بود فکر میکردن از شیطونیشه 

معلم کلاس اولشون گفت این بچه پاهاش باید عمل بشه رگ پاس کوتاهه رو هوشش هم تاثیر می‌ذاره

بعد عمل هم تونست خوب راه بره هم رو هوش درسیش تاثیر داشت

دارد زمان آمدنت دیر می‌شود،    دارد جوان منتظرت پیر می‌شود،   وقتی به نامه ی عملم خیره می شوی،    اشک از دو دیده ی تو سرازیر می‌شود،      کی این دل رمیده ی من هم زهیر وار،       در دام چشم های تو تسخیر می شود،    این کشتی شکسته ی طوفان معصیت،   با ذوق دست های توست که تعمیر می شود،     حس میکنم که پای دلم لحظه‌ی گناه،     با حلقه های زلف تو درگیر می شود،   در قطره های اشک قنوت شب شما ،    عکس ضریح گمشده تکثیر می شود،     تقصیر گریه های غریبانه ی شماست     دنیا غروب جمعه چه دلگیر می شود...                           
نه خیلی زبله یه لحظه بند زمین نیست ولی رو نوک پنجه میره

به خودت استرس نده ولی برای اینکه خیالت راحت بشه دکتر ببر انشالله که چیزی نیست ☺

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔