2777
2789
عنوان

خیلی حیلی خیلی مهمه لطفا بیاین

189 بازدید | 12 پست

سلام یه کفش مخمل دارم د بار پوشیدمش.مخملاش رفته.مجلسیه.میخام فردا شب بپوشمش نمیدونم چ ا به سفیدی  رفته رنگش.هرچی واکسو اینا میزنمـ همونجوره..راهی هست تو خونه درستش کنم؟؟؟ممنون میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با خیلی چیزا میشه کاورش کرد

میخوای باز مخملی بشه یا فرق بکنه عیب نداره

دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤

رنگ پارچه مشکی بخر با اسفنج بزن به قسمت سفیدیش بعد بذار خشک بشه

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
چجوری میشه توضیح بدی؟

بله عزیزم

برو لوازم التحریر بگو رنگ پارچه میخوام

تیوپی هستن رنگها 

شما سعی کن مارک رreevesبگیری

اول کفشت رو تمیز کن بدن گرد و خاک و آلودکی

بعد رنگ پارچه یاهمون رنگ اکرولیک رو بذار تویه ظرفی اندازه بند انگشت اگه دیدی خیلی سفته یه قطر آب بریز روش 

بعد بیا با کمک اسفنج 

اسفنج رو بزن به رنگ بعد به آرومی بکوبش به قسمت کفشت که رنگش رفته

بعد که خوب رنگ کردی بذار خشک بشه خیلی زیادم رنگ نزنی بهش خشکه خشکه بشه بعد پاره بشه احتیاط کن

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
هزینش خیلیه رنگ پارچه؟

نه عزیزم 

از ۱۰تومن کمتره

بگو سیاه میخوام نری بسته ۱۲تایی بگیریااااااا

دونه ای بخر

لوازم تحریریا دارن

بهشون میگن رنگ اکرولیک

بگو کوچیکترین سایز رو بده