2777
2789
عنوان

سزارین و پی پی نوزاد تو 38هفته

469 بازدید | 30 پست

سلام بچه ها من دو شبه زایمان کردم

حتما بعدا که بهتر شدم شرح زایمانم مینویسم

تو سونو 36هفته جنینم یه هفته و نیم تاخیر رشد داشت،من سرکلاژم تو هفته 37باز کردم خیلی درد داشتم و از دکترم خواستم سزارینم کنه حتما بلاخره با پارتی و اینا یه بیمارستان خصوصی قبول کرد دکتر قرار بود 38هفته و یه روز زایمانم کنه من چون وقت نداشتم و همه چی یهو شده بود یه روز زودتر رفتم بیمارستان تشکیل پرونده بدم،مشاوره بیهوشی و اینا کلی بیمارستان ترسوندنم که فشارت بالاست و ورم کردی و دفع پروتئین داری،رضایت بده با مسئولیت خودت عمل شی

زنگ زدن دکترم،گوشی دادن بهم دکترم گفت حرف شون گوش نده میخوان سزارین قبول نکنن برو بستری شو همین امشب عملت میکنم

منم استرس گرفتم شدید چون اصلا امادگی نداشتم

ولی بلاخره سزارین شدم و خدا بهمون رحم کرد چون که جنین تو ابش پی پی کرده بود،اگه تا صبح میموندم برای وقت عملم، نمیدونم چی میشد فقط خواست خدا بود که اورژانسی عملم کردن

بچه ها اصرار نکنید روی نوع زایمانتون یه وقتی خواست خدا ادمو هدایت میکنه

تاخیر رشد تو سونو های اخر جدی بگیرید و دفع پروتئین که من تو هفته اخر گرفتم

دیگه خون به جنین نمیرسیده و در عذاب بوده که پی پی کرده

از قبل عذرخواهی میکنم که همه نظرات جواب نمیدم

یا میخونم دیرتر جوابتون میدم

خدایا شکرت هزاربار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جان جان جان.قربون پی پی کردنش

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
 خدا برات نگهش داره 😍 با سونو‌ یا چیز دیگه ای مشخص نمیشه که بچه پی پی کرده ؟

چندبار تو بیمارستان صدای قلب و حرکاتشو چک کردن قبل عمل گفتن خوبه

من همون روز نوبت سونو داشتم ولی من وقت نشد برم ،ولی شنیدم تو سونو متوجه میشن مطمئن نیستم

خدایا شکرت هزاربار