2777
2789

نگران نباش منم خونریزی دارم.فقط سریع برو سونو.زیادم فعالیت نداشته باش.چند وفتته؟؟

همه چی خوب بود تا اینکه......خدا تو رو تو دلم گذاشت،بعدش دیگه عالی شد......میشه یه صلوات مهمونم کنی؟؟
نگران نباش منم خونریزی دارم.فقط سریع برو سونو.زیادم فعالیت نداشته باش.چند وفتته؟؟

آخه خون ریزی نیس الان ۱۴ روز شده دقیقا یه هفته بعد پریودیم

نی نیم بدنیا اومد😍 خداروهزارمرتبه شکر. برا سلامتیش میشه صلوات بفرستین؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخه خون ریزی نیس الان ۱۴ روز شده دقیقا یه هفته بعد پریودیم

خب شاید واسه لانه گزینیه

همه چی خوب بود تا اینکه......خدا تو رو تو دلم گذاشت،بعدش دیگه عالی شد......میشه یه صلوات مهمونم کنی؟؟

کلافه شدم دیگه دکتر رفتم سونو داده بی بی چک گذاشتم منفی بود ولی بنظرم زود گذاشتم پریودیم منظمه هر برج ۲۰ میشدم ولی نمیدونم این دفعه چرا اینجوری شده

متفاوته.برا من یک یک روز بود.بتات چنده؟

فعلا ک آزمایش ندادم میترسم هیچ خبری نباشه ناامید بشم.😔☹ برا بچه دار شدن خیلی عجله دارم هرچن ک همه میگن هنو ک زوده 

تند تند ببخشید ها دستشویی میرم نوک سینه هامم خیلی آزرده شدن درد میکنن 

فعلا ک آزمایش ندادم میترسم هیچ خبری نباشه ناامید بشم.😔☹ برا بچه دار شدن خیلی عجله دارم هرچن ک همه م ...

خب برو ازمایش شاید اصلا باردار نباشی.یا اگه باشی یه دارو بهت بدن که جنین سقط نشه

خب برو ازمایش شاید اصلا باردار نباشی.یا اگه باشی یه دارو بهت بدن که جنین سقط نشه

وای نگو توروخدا 😭 حالا نبود عیب نداره خدا نکنه سقط بشه 😔 فردا قراره برم سونو  ببینم چیه

وای نگو توروخدا 😭 حالا نبود عیب نداره خدا نکنه سقط بشه 😔 فردا قراره برم سونو  ببینم چیه

انشالله که حامله ای و سقط هم نمیشه.برا منم دعا کن.هماتوم دارم

انشالله که حامله ای و سقط هم نمیشه.برا منم دعا کن.هماتوم دارم

مرسی عزیزم.باشه چشم عزیزم دعا میکنم مخصوصا ک برم حرم آقا امام رضا علیه السلام