sitokord مدیر استارتر عضویت: 1397/05/10 تعداد پست: 72 عنوان جنین بریچ😕😕👶👶 1028 بازدید | 66 پست تقریبا ماه پیش رفتم سنوگرافی گفت نی نی بریچهاز اون موقعه تا حالا حرکتاش فقط سمت چپ وراست شکممه......فک کنم نچرخیده باشه😫😫😫میشه لطفا بگین جنینی که سرش پایین باشه حرکتاش بیشتر کجای شکم مشخص تره نمی خواهم خاطره فردایم شوی...امروز را بامن باش حتی لحظه ای... 1397/05/12 | 02:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
melodyxx عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 1727 سلام ی سوال میتونم بپرسم از شما شما کی فهمیدی بارداری؟ بی بی زدی یا ازمایش دادی؟
sitokord مدیر استارتر عضویت: 1397/05/10 تعداد پست: 72 زیر دنده ها اونجا اصلا هیچ حرکتی نداره نمی خواهم خاطره فردایم شوی...امروز را بامن باش حتی لحظه ای...
همسر_مهدی_مامان_امیر_علی عضویت: 1394/03/31 تعداد پست: 8723 برا من سرش پایینه اما حرکاتش تو پهلوهام و چپ و راسته 💋👨👩👦👦💋امیرعلی 👦.امیرحسین 👶👬
لیداااا عضویت: 1396/08/20 تعداد پست: 1692 عزیزم میگن هفته هایه آخرمیچرخه . نمیدونم مال من هردوطرف شکمم حرکت داره
Ati7966 عضویت: 1394/07/24 تعداد پست: 7749 من پایینه سرش حرکاتش هم چپ و راست هست ولی شدت ضربات بالا سمت راستم بیشتره معلومه پاهاشه . . منم هفته ۲۴ بریج بود ۳۲ سفالیک. طبیعی میخا زایمان کنی؟؟ Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
sitokord مدیر استارتر عضویت: 1397/05/10 تعداد پست: 72 سلام ی سوال میتونم بپرسم از شما شما کی فهمیدی بارداری؟ بی بی زدی یا ازمایش دادی؟ دوروز مونده به پری بی بی چک زدم یه هاله خیلی کمرنگ انداخت که فقط با چراغ میشد دیدبعدش یه روز بعداز موعد پری از دادم که مثبت شد نمی خواهم خاطره فردایم شوی...امروز را بامن باش حتی لحظه ای...
sorme96 عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 3803 اونجا اصلا هیچ حرکتی نداره دختر من ماه آخر چرخید یهو حرکاتش عوض شدمحکم ب دنده هام ضربه میزد.بعضی وقتها طوری پاهاشو فشار میداد ب دنده هام ک احساس خفگی میکردم یا رب نظر تو برنگردد... ❤
Ati7966 عضویت: 1394/07/24 تعداد پست: 7749 برا من سرش پایینه اما حرکاتش تو پهلوهام و چپ و راسته عزیزم ببخش اون تاپیک ریپلای کردم اگه دوس داری میشه جواب بدی . میگم شما بخاطر زایمان قبلی الان سرکلاژ شدی امپول ریه زدی؟ آمپول یا داروی دیگه نداری Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
sitokord مدیر استارتر عضویت: 1397/05/10 تعداد پست: 72 من پایینه سرش حرکاتش هم چپ و راست هست ولی شدت ضربات بالا سمت راستم بیشتره معلومه پاهاشه . . منم هفته ... طبیعی بیشتر دوس دارم از سزارین میترسم نمی خواهم خاطره فردایم شوی...امروز را بامن باش حتی لحظه ای...
Ati7966 عضویت: 1394/07/24 تعداد پست: 7749 دوروز مونده به پری بی بی چک زدم یه هاله خیلی کمرنگ انداخت که فقط با چراغ میشد دید بعدش یه روز بعداز ... من وقتی بریج بود حرکاتش زیر شکمم و توی واژنم احساس میشد همش حس میکردم پاهاش تو واژنم هست Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
asal_mamane_ayande1 عضویت: 1393/02/13 تعداد پست: 3826 دختر منم بریچ بود و تا آخرم نچرخید من برامدگی سرشو سمت راست زیر دنده هام کاملا میدیدم خداوند عشق را به خانواده کوچک ما هدیه داد و ما او را هانا نامیدیم
همسر_مهدی_مامان_امیر_علی عضویت: 1394/03/31 تعداد پست: 8723 عزیزم ببخش اون تاپیک ریپلای کردم اگه دوس داری میشه جواب بدی . میگم شما بخاطر زایمان قبلی الان سرکلاژ ... ببخشید ندیدممن به خاطر زایمان زودرس و نارسایی دهانه رحم سرکلاژیم.امپول پورلوتون هر هفته میزنم.امپول ریه هم 32هفته زدم 💋👨👩👦👦💋امیرعلی 👦.امیرحسین 👶👬
melodyxx عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 1727 دوروز مونده به پری بی بی چک زدم یه هاله خیلی کمرنگ انداخت که فقط با چراغ میشد دید بعدش یه روز بعداز ... من دو روز از موعودم گذشته از دادم منفی بودروز موعودم هم ک نشدم بی بی زدم منفی ممکنه بازم باردار باشم؟