2777
2789
عنوان

دلیـــل انتخــاب اســم کــاربـــریــتــون؟؟😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 11992 بازدید | 714 پست

اسم من یه کلمه انگلیسیه یعنی کاریزماتیک و جذاب

ما "خودمـون" هستیم که به دیگران یاد میدیم چه رفتاری با ما داشته باشن...رفتار دیگران با ما تا حد زیادی بازتاب رفتار و اعمال خودمونه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هرچییییی اسم میزدم نمیشد یدونه 2 زدم زرتی رفت الانم نمیتونم عوض کنم    

خخخخخخ منم مامان النام 

خستم   مثله عمه ای که 15  تا برادرزاده داره  تصمیم گرفتم از این به بعد با مشکلاتم بیرانوند گونه رفتار کنم مثلا برم بالا سر افسردگی بگم چطططوری افسردگیی؟

همسایه مادرشوهرم که خانم مسنی هم هست و قبلا شوهرمو میشناخت و خیلی شوهرمو دوست داشت بعد از ازدواجمون وقتی منو اولین بار دید با صدای بلـــــند و با محبت و خوشرویی گفت سلام خانم علی آقا و از اون موقع به بعد همیشه منو به این اسم صدا میکنه😃

انقدر این لفظ با اون نحوه صدا کردن و خوشرویی و ذوق برام جالب و بامزه بود که توی ذهنم مونده بود و بعدا گذاشتم اسم کاربریم.

ولی شرش توی سایت دو بار گردنمو گرفته

دو نفر از کسایی که عموما از سر معده حرف میزنن و واقعا از نعمت فکر کردن محرومن بهم گفتن شخصیتت رو از اسم خودت باید بگیری نه شوهرت

و  نمیفهمن شخصیت مستقل آدم از مسائل دیگه قابل تشخیصه و مهم اینه که این استقلال رو حداقل من از خیلیا از جمله خودشون بیشتر دارم 

و این اسم صرفا محبتیه که من نسبت به همسرم دارم و وقتایی که اسمش رو میبینم دلم براش تنگ میشه و توی دلم قربون اسمش میرم 

بعضیا انقدر از شوهرشون بدی دیدن وقعا نمیتونن درک کنن که این صرفا از روی محبته و نه ضعف شخصیتی و وابستگی!

ایرادی هم بهشون وارد نیست زیاد بهشون ظلم شده داغونن!

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است