2777
2789

پسرم متولد 3شهریور 92 هست رفته بودم ثبت نامش کنم واسه پیش دبستانی یجا رفتم گفتن نیمه دومی محسوب میشه امسال بیاد پیش یک سال دیگه پیش دو بعدش اول میره ،،، رفتم یجای دیگه گفتن که شهریور نیمه اول هست امسال میره پیش سال دیگه اول منم ثبت نامش کردم همین پیش دبستانیه

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شهریور ازماه های شش ماهه اول سال هست پس پسرتون نیمه اولی محسوب میشه 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

طرف داره تو مدرسه كار ميكنه اون وقت نيمه ي اول و از دوم تشخيص نميده 😣

عزيزم شهريور نيمه ي اوله

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

عزيزم ببخشيد ميشه يه سوال بپرسم؟

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

نه عزیزم همین امسال باید بره،در واقع پیش دبستانی اصلیشه،دختر من شهریور ۹۳ هست سال آینده باید بره پیش

بترسین از آدم راستگو،که اگه دروغ بگه حرفش سند؛و همه باور میکنن😐
طرف داره تو مدرسه كار ميكنه اون وقت نيمه ي اول و از دوم تشخيص نميده 😣 عزيزم شهريور نيمه ي اوله

آره ، مدیر بود وقتی گفت منم تعجب کردم گفتم نیمه اول هستا دیگه دو دل شدم ثبت نامش نکردم اونجا

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹