2777
2789
عنوان

پول نامحدود

84 بازدید | 8 پست

اگه الان بهتون بگم ۲۴ساعت میتونید هرچقدر خرج کنین ویه پول نامحدود دارین چیکار میکنین چی میخریدین کجا میرفتین😁😁😁😊😊😊

لعنت به شبهای بعد از توووووو  به دردی ک ماند از توووووو.....‌‌  به دادم نمیرسی.....  رفتی آواره شد خانه😢ماندم غریبانه😭لعنت به بی کسی💔🤦‍♀️

میرم سفر دور دنیا در 24ساعت...ی خونه و ماشینم تو بهترین نقطه دنیا میخرم ک تو سفر بعدی برم اونجا😆😆😆

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نود درصدشو تقسیم میکردم بین رفتگرا و این کسایی که میان آشغالارو میگردن 😭😭😭😭😭

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
نمیشه پس اندازش کنم بعدا خورد خورد خرج کنم؟

نه فقط ۲۴ ساعت بعدا هیچی

لعنت به شبهای بعد از توووووو  به دردی ک ماند از توووووو.....‌‌  به دادم نمیرسی.....  رفتی آواره شد خانه😢ماندم غریبانه😭لعنت به بی کسی💔🤦‍♀️
نه فقط ۲۴ ساعت بعدا هیچی

قطعا چیزایی باهاش میخرم که بعدا بتونم تبدیلشون کنم به پول نقد و خرجشون کنم، چون قطعا تو24ساعت ننیتونم از ی پول نامحدود استافاده کافی رو ببرم، 

دانلود نمونه سوالات استخدامی و پروژه های دانشجویی و ....  http://file-marketing.blog.ir