یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فردا جشن سیسمونی میگیرم خیر سرم اگه مهمون دعوت نکرده بودم لغوش میکردم تو این موقعیت و آماده کردن خونه و تمیزکاری و وضع من که ماه های آخرم مهمونداریم میکنم
دعا کنین تو این روزای پربرکت که روزای سخت بیماری کوچولوم دیگه برنگرده التماس دعا
اسرار ازل را نه تو دانی و نه من وین حرف معما نه تو خوانی و نه من هست از پس پرده گفتگوی من و تو چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من 📖 #ترانه_های_خیام ✍🏻#صادق_هدایت
سه روز خواهر شوهر مجردمو انداختن. خونم که خیرسرش کمکم کنه بدتر بهم ریخت هم خونه هم اعصابمو بخاطرش مجبور شدم مرغ و گوشت و اینا بخرم و کلی اداهاشو تحمل کنم
دعا کنین تو این روزای پربرکت که روزای سخت بیماری کوچولوم دیگه برنگرده التماس دعا
تازه باز اون خوبه بچس و آدم میگه نمیفهمه قوم شوهر تابستونا دهات میرن و گاهی سرم خراب میشن ولی تو این چند روز باباشم خونه شهرظون بود باز مثل چی موند خونمون و شب و روز ما رو میپایید