2777
2789

سلام چند روزه که حال روحیمو داغون کردن همشم تقصیر قوم شوهره و خود بی فکرشه که تو این موقعیت میذاره عذابم بدن

دعا کنین تو این روزای پربرکت که روزای سخت بیماری کوچولوم دیگه برنگرده التماس دعا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فردا جشن سیسمونی میگیرم خیر سرم اگه مهمون دعوت نکرده بودم لغوش میکردم تو این موقعیت و آماده کردن خونه و تمیزکاری و وضع من که ماه های آخرم مهمونداریم میکنم

دعا کنین تو این روزای پربرکت که روزای سخت بیماری کوچولوم دیگه برنگرده التماس دعا

منم خیلی حالم بده😢

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

سه روز خواهر شوهر مجردمو انداختن. خونم که خیرسرش کمکم کنه بدتر بهم ریخت هم خونه هم اعصابمو بخاطرش مجبور شدم مرغ و گوشت و اینا بخرم و کلی اداهاشو تحمل کنم

تازه باز اون خوبه بچس و آدم میگه نمیفهمه قوم شوهر تابستونا دهات میرن و گاهی سرم خراب میشن ولی تو این چند روز باباشم خونه شهرظون بود باز مثل چی موند خونمون و شب و روز ما رو میپایید

فردا جشن سیسمونی میگیرم خیر سرم اگه مهمون دعوت نکرده بودم لغوش میکردم تو این موقعیت و آماده کردن خون ...

اخی 

من میام واست انجام میدم 

حرص نخور، حرص بچه رو اذیت می کنه 

خوشحال باش داره یک شاخه گل زیبا به خانواده شما اضافه میشه 

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار 
اخی  من میام واست انجام میدم  حرص نخور، حرص بچه رو اذیت می کنه  خوشحال باش داره یک ...

خوشحالم گلم ولی خدا رحم کنه کارام یکم مونده بهونه کردن خواهر و مادرش از صبح تلپ شن اونجا موندم چطوری ردشون کنم

خوشحالم گلم ولی خدا رحم کنه کارام یکم مونده بهونه کردن خواهر و مادرش از صبح تلپ شن اونجا موندم چطوری ...

بگو من صبح باید برم مطب دکترم، خودم همه کارا رو آماده کردم 

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار 
بگو من صبح باید برم مطب دکترم، خودم همه کارا رو آماده کردم 

میخوام مامانمو بگم بیاد تا بگم اون هست نیاید